Бареков: Горд съм, че представлявам миньорите

Ивайло Анев 19 август 2014 в 11:04 4684 21

Снимка България без цензура

"С гордост представлявам работещата класа в България в лицето на миньорското съсловие". Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

"Аз и Светлин Танчев бяхме единствените политици, които внесоха закон за ранното пенсиониране на миньорите и другите професии от Първа категория труд. Сега работим за достойни работни заплати на заетите в енергетиката", каза още Бареков.

Той заяви, че кани в Бобов дол и в другите рудници в страната БНТ, bTV и Нова телевизия да отразят всяка негова дума и действие.

"Предпочитам да стискам грубите ръце на българските миньори, отколкото нежните ръце на „интелигентните и красиви” протестиращи", коментира Бареков.

"Всички говорят за цената на тока, а именно благодарение на тежкия миньорски труд в рудодобива домовете на българите са светли и топли. Патриот е не този, който се тупа в гърдите, а който слиза под земята, за да работи в недрата на родината", допълни лидерът на ББЦ.

Вчера Партия „ЛИДЕР“ влезе в коалиция „България без цензура“. Формацията подписа коалиционно споразумение час преди политическият съюз около Николай Бареков да се регистрира в ЦИК"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!