Бареков: Краси, кого ще избереш между мен и тандема Борисов-Доган

OFFNews 24 юли 2014 в 17:19 14119 20

Николай Бареков

"Краси, ако се налага да избираш между мен и тандема Бойко Борисов – Ахмед Доган, какъв ще бъде твоят избор?"

Това попита лидерът на България без цензура Николай Бареков лидера на ВМРО Красимир Каракачанов по повод решението на Каракачанов да се яви на предстоящите парламентарни избори в коалиция с НФСБ.

Всъщност Бареков първи обяви, че партията му смята се яви самостоятелно на изборите, а не в коалиция. На евроизборите ББЦ беше в коалиция, в която влизаше и ВМРО.

"Благодаря на Красимир за сътрудничеството с ВМРО в последната година и най вече за това, че лично ми се обади и съобщи тяхното решение.

За жалост ВМРО, без да желае, със своето самостоятелно или коалиционно явяване на избори, ще пропилее гласовете на хората, които не са съгласни България да бъде управлявана от ГЕРБ и ДПС, от Бойко Борисов и Ахмед Доган", коментира Бареков.

По думите му в момента ББЦ е единствената центристка патриотична формация.

"Говоря от името на 50-те хиляди членове на „България без цензура“, майки и младежи. Смятам, че без да искат, нашите колеги ще обслужат сценарий, който цели да извади по служебен път от битката за първото място на парламентарните избори най-голямата европейски представена опозиционна партия", твърди още новият политик.

Той напомни на ВМРО, че благодарение на ББЦ техен човек - Ангел Джамбазки, е влязъл в Европейски парламент. Благодарение на застъпничеството на Бареков Джамбазки получил място в комисията по култура и образование в ЕП, както и място в групата за наблюдение на напредъка на Република Македония

"Надявам се че колегите ще приемат за даденост, че полученото евродепутатско място с 24 хиляди гласа от страна ВМРО не би било възможно, ако не бяха 250 хиляди гласували за коалиция „България без цензура“, атакува ги Бареков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!