Quantcast

Асланов: Всяко критично мнение в ГЕРБ води до изгонване от партията

Ивайло Анев Последна промяна на 17 февруари 2014 в 18:04 3070 14

Юрий Асланов
Юрий Асланов

След отчетно-изборното събрание ГЕРБ е същата, какъвто си беше. Нормално гласуване може да се получи в партии, които имат някаква положителна и демократична биография. В ГЕРБ е изключено. Всичко се върти около една личност, около волята на тази личност, заради което всеки глас „против” или всяко критично мнение приключва с изваждане от партията. Вътре в партията това не е възможно.

Това заяви пред агенция „Фокус“ социологът и член на Националния съвет на БСП Юрий Асланов.

Ситуацията е доста динамична. Разбира се, че партия ГЕРБ запазва шансовете си да спечели евроизборите. БСП също. Към момента има приблизителен паритет между двете партии, което означава, че резултатът от изборите след около 3 месеца още тъне в неизвестност, каза Асланов.

Предстои доста напрегната кампания, която започна вече. По време на тази кампания вече победителят ще се очертае по-ясно. Не смятам, че някоя партия е по-подготвена от останалите. Разбира се, по-големите партии имат предимство пред всички останали. Най-неподготвени са по-младите, новите политически партии, но едва ли е възможно да се даде оценка, че някой е по-готов от всички останали, коментира още социологът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.02 2014 в 23:15

Ей това ми хареса:

"За да пръдне, някой (от ГЕРБ) трябва да иска разрешение от Борисов." Чиста истина.

Само че, тия вече зеха да пърдят самоволно. Никой вече не ги бръсне Тиквоча и Цвъки за нищо. ИЗПЪРДЯНА ИСТОРИЯ.

17.02 2014 в 21:29

КУРекторче, по екзактност и брилянтност на изказа можеш да се мериш само с Местан Великолепни. Освен че е култов оратор, той и добре се целува, особено пред публика.

17.02 2014 в 20:58

Горкият дърт комунист, сигурно и хал хабер си няма, че в момента Доган изкупува депутати на килограм!

17.02 2014 в 20:45

Във всички партии в България е така. Просто при ГЕРБ си личи повече.За да пръдне ,някой трябва да иска разрешение от Борисов. В ДПС е същото просто Доганя дърпа конците от сянка. При БСП пък е изразяването на свободно мнение е заклеймено ,като "идеологическа диверсия" още от времето на Сталин. Атака няма смисъл да я разискваме ,поради липсата на смисъл в мненията на депутатите и.

17.02 2014 в 20:23

Ей това ГЕРБЕРУРУНГЕЛИТЕ сте големи доказани категорични простаци и дебили. Бати и болшивизираните тъпънари.Ама говеда а-а-а-а-а-а. Скотове неземни с гламотията си.

Като почнеш от ВОЛЪТ без топки Toro, минеш през mechok mishkata страхлива насрана, та прецапш през ИВАН и накрая фраснеш по празната и куха кофа галфона ВИКТОР.

17.02 2014 в 20:22

Еми те и затова не изказват критични мнения. Просто напускат и се измитат по-далеч от потъващия кораб. Навремето по същия начин избягаха и от НДСВ. Никой не е луд да седи в тая пропадаща партия.

Тиквоча и той скоро заминава да прави компания на бай Симо в политическото небитие, ама царот не може да го трае, нищо че от най-прост бодигард го издигна. Той сам си призна, че е сбъркал.

17.02 2014 в 19:28

НАСРАНОВ ДА СЕ ЕБЕ В ГЪЗА

17.02 2014 в 19:19

Дядо, неразпознаваем си, благодаря за бързото включване като илюстрация на последният ми пост...

17.02 2014 в 19:16

Не е по темата, но:

От два - три дни има страхотен поток по електоната поща и други към партийните централи почти без изключения, от втори ешелон журналисти, които се представят като "неразпознаваеми тролове".

Което ме кара да мисля, че ще съжалявам за отсъствието на коректор, поля и подобни...

17.02 2014 в 19:14

@Toro
19:07 17 фев 2014...
И това според Вас оправдава комунистическата практика в ГЕРБ?!Гласуването със 100% за ,за какво Ви говори?!