Всичко за Коледа на едно място? Ние знаем къде

OFFNews 19 декември 2022 в 10:25 12299 0

Снимка Envato

Време е да настроим всичките си сетива на празнична честота, защото остават само броени дни до настъпването на така чаканата от малки и големи Коледа! Моментите около този период от годината са изпълнени с толкова много радостни мигове, подаръци и вкусна храна, че неслучайно всички тръпнем само да прехвърли датата 20 на декември, за да се отпуснем и насладим празнично на предстоящите дни. Но дали наистина ще бъде така спокойно всичко около подготовката ни? Зависи от къде пазаруваме, разбира се. Тази година Lidl са се погрижили да може да посрещнем коледните празници с необходимото спокойствие и качествени продукти на добри цени.

Във веригата ще открием всичко необходимо, което може да ни потрябва покрай дните около Коледа. Качествената и свежа храна е един от най-важните елементи на празничната трапеза, а в Lidl ще открием богато разнообразие от нея. Тази седмица на разположение на нашите гурме предпочитания ще бъдат различни специалитети от предпочитаната марка Deluxe, като шунка от свинско месо за 3,49 лв. 100 g/опаковка, прясно сирене Бурата от биволско мляко със сметана за 4,49 лв., картофени ньоки с пълнеж от манатарки за 3,99 лв. 400 g/опаковка и още много други разнообразни и вкусни предложения.

Разбира се, на празничната трапеза място трябва да намерят и вкусните и незабравими десерти, като тук отново може да се доверим на Lidl и предложенията на марката Favorina. Коледни шоколади в различни форми, бонбони, канелени сладки, меденки и още други изкушения ни очакват в най-близкия ни магазин на Lidl, за да може да отбележим дните около тези любими празници истински вкусно и подслаждащо.

И когато сме отметнали всички необходими продукти за трапезата от коледния списък, идва ред да преминем към най-важната част покрай тези празнични дни - подаръците! Във всички 113 магазина на веригата можем да открием различни подходящи предложения, с които да зарадваме, както малките, така и големите получатели на опаковани изненади. Отново, до края на тази седмица, за наше удобство, Lidl ни дава възможност да заредим изненадите под елхата с предложения като детски настолни игри, книжки, 3D пъзели, образователен светещ глобус и още много други подходящи изненади за така нетърпеливите малчугани. За по-големите, които също искаме да зарадваме коледно, ще открием удобни и топли дрехи от висококачествен текстил, практични електроуреди за дома с 3 години гаранция. И не на последно място идват инструментите Parkside, с които всеки може да събуди истинския майстор в себе си или …в половинката!

Акумулаторен пробивен винтоверт, полиращ апарат, мултишлайф и още много други майсторски предложения с марката Parkside ни очакват до 24 декември в магазините на Lidl, с които подаръчно може да изненадаме любим до нас човек.

Само на едно място, в най-близкия до нас магазин Lidl, ще открием лесно, бързо и спокойно всичко необходимо, с което да превърнем подготовката за предстоящите празници в истинско удоволствие. Затова нека да разгледаме брошурата на Lidl (или директно в мобилното им приложение Lidl Plus), да направим списък с всичко необходимо и след това един ползотворен за цялото семейство пазар! Желаем ви весела и спокойна Коледа!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!