Все още няма официална информация за изчезналата Александра

OFFNews 11 април 2014 в 16:39 2374 1

Все още няма официална информация за изчезналата в Поморие Александра Тодорова.

Момичето е в неизвестност от почти денонощие. По-рано през деня бургаски полицаи атакуваха хотел в Поморие в търсене на следи от детето. От сградата беше изведена майката на Александра, която най-вероятно е трябвало да разпознае нeйна дрешка. Акцията по издирването й продължава.

Детето не се е прибрало от училище вчера след обед. Сигналът за изчезването е подаден от родителите му. От полицията определят случая като изчезване и се въздържат от коментари.

Александра е дъщеря на поморийския бизнесмен Веселин Тодоров с прякор Германеца, който беше арестуван за лихварство през 2010-а година, но до момента срещу него няма заведено съдебно дело. Семейството разполага с огромен автопарк, който е запориран заради разследването от преди три години, както и с имоти в Поморие и край морето.

Александра е била на занималня до 4 ч. следобед вчера в основно училище "Иван Вазов". Детето има джиесем в себе си, но в момента апаратът е изключен. Защо Александра си е тръгнала сама при положение, че родителите подписват декларация да посрещат първокласниците след занятия, не е ясно.

Градът е блокиран от полицаи. Децата от училището на Александра бяха пуснати днес един час по-рано, като дворът на училището беше пълен с родители. Хората от Поморие обаче се въздържат да коментират семейството, като някои споделиха, че се страхуват.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови