Във Враждебна, Лозенец и село Лозен без вода днес

OFFNews 19 август 2019 в 05:41 2405 0

Водата ще бъде спряна днес на три места в София заради планирани ремонти, предупреждава "Софийска вода".

Първото е кв. "Враждебна", където предстои ремонт на сградно водопроводно отклонение. Водата ще бъде спряна от 9:30 до 16:30 ч. на ул. 4-та - от ул. 61-ва до бул. "Ботвеградско шосе".

Второто е село Лозен, където няма да има вода на ул. „Георги Бенковски и ул. „Могила“ - от ул. „Св. Спас“ до ул. „Георги Бенковски“ от 9:30 до 18:30 ч. поради ремонт на сградно водопроводно отклонение.

Водоподаването ще бъде спряно и в ж.к. "Лозенец" - по ул."Презвитер Козма " - от ул."Св. Теодосий Търновски" до бул. "Черни връх" - от 10 до 17 ч., отново поради ремонт на сградно водопроводно отклонение.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл. Интервю с Ангел Джамбазки от ВМРО