Quantcast

Убиецът на Симона я заплашвал с убийство още преди 6 месеца

OFFNews Последна промяна на 10 ноември 2015 в 21:52 4257 8

28- годишния Димитър Иванов

Родителите на убитата Симона от Сливен заявиха пред Нова тв, че 28- годишния Димитър Иванов е тормозил дъщеря им от много време, защото отказвала да има връзка с него.

„Преди 6 месеца дъщеря ми сподели, че Димитър я заплашвал с убийство. Първо й се обяснявал в любов. И след като тя му отказала, започнал да я заплашва, че ще убие и нея, и семейството й", разказва бащата на момичето.

Тогава той отишъл във фермата, в която работел Димитър, и го предупредил да не притеснява дъщеря му.

„Той беше агресивен. Посегна да ме удари. Натиснах го на земята да се успокои малко. Уж се успокои, но влезе във фермата, взе една вила и се засили да ме намушка. Като видя, че няма да стане, започна да троши прозорците на колата ми", разказва почерненият баща.

Той подал сигнал в полицията. Оттам предупредили Димитър да не притеснява повече момичето. Заплахите обаче продължили.

„Казал ѝ, че си е купил пистолет и ако не бъде негова, нямало да бъде на никой друг", разказа майката.

Димитър започнал да заплашва и съученичките на Симона. Притеснени, родителите на момичето се оплакали на собствениците на фермата, в която работел Димитър. Помислили, че всичко ще бъде наред, до деня, в който разбират, че дъщеря им е нападната в училищния двор. И до момента не са викани на разпит в полицията.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.11 2015 в 08:11

@Argo:
АМА РАЗБИРА СЕ, ПОЛИЦИЯТА ИМА КЪДЕ КЪДЕ ПО-ВАЖНА РАБОТА - ДА ДЖОБИ И АРЕСТУВА ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ ЗА МАРИХУАНА.

ЗАПЛАХИТЕ ЗА УБИЙСТВА СА НЕ СА ТОЛКОВА СЕРИОЗНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КАТО ПРИТЕЖАНИЕТО НА 0.00005 ГРАМА ТРЕВА.

11.11 2015 в 01:05

Argo при заплаха за убийство - арест и затвор, при опит за убийство с вила над бащата пак същото. Други въпроси? За пореден път полицията не си е свършила работата. Предупредили го били, смешници. Някой заплашва със смърт а те само го предупреждават. В Англия само за една заплаха в Туитър намират човека и го арестуват.

11.11 2015 в 00:11

Тоя всеки ден ще го изнасилват в затвора. Всеки ден. И ще яде подсечки

10.11 2015 в 23:31

Възмутително е че полицията нищо не е направила. Мен ако питате - и ако бяхме нормална държава - задължително още едно дело срещу местното СДВР за некачествено изпълняване на служебните задължения, в резултат на което е допусната смърт на трето лице. Що за ненормалници се оставят да ходят по улиците, вместо да се "лекуват" в ареста!

10.11 2015 в 22:44

Ако наистина са подавали жалба и мильовците са си пипали ..... дебелите шкембета - къде живеем?!?!?!?!?!?!?! И за какво получават заплати тея некадърници? Затова хората в коментарите под статиите за техните "протести" настръхваме, да им еба майката смотана.......... Ама какво се чудя, пак присъда от ЕСПЧ за полицейщина в стил "Цвинокио"...... Аман!

10.11 2015 в 22:35

Демек пак опираме до онези с 20-те заплати и тяхната перфектно свършена работа.

10.11 2015 в 22:27

Е, нали си получават двайсетте заплати ...