Quantcast

“София прайд“ съпричастни с трагедията, отменят парада

ОFFNews Последна промяна на 20 юни 2014 в 16:00 3053 4

Снимка Архив

Парадът „София прайд“ се отлага поради тежките наводнения в страната, които отнеха живота на 13 души, съобщиха организаторите.

Шествието, което беше насрочено за утре ще се отложи поне със седмица. Все още няма нова официално насрочена дата.

Ежегодният парад „София прайд“ се организира в подкрепа на „равенството на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансполовите и интерсексуалните хора (ЛГБТИ)“, пишат организаторите.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.06 2014 в 19:47

Кой е по-човечен? Един човек с различно ,предопределено от природата сексуално предпочитание или този, който го плюе и мрази без конкретна причина?

20.06 2014 в 18:19

Брей, ти да видиш - и в педеругите имало някаква частица човечност. Да не повярва човек.

20.06 2014 в 17:51

И как да разбираме този жест? Че братството на ФрииЛьове седят и плачат, от мъка, за загиналите и щетите? Ако е вярно, вие сте светци? Всъщнот разрешението, да се провежда гей-парад , което е безсмислеенн и порочен повод, защото просто е антиправилното и е антиприродно, по смисъл, показва само три неща: че горе, на висше управленско ниво, на служба няма правилните хора - а са останали индивиди от както казва великият Б.Б. само - лош матрял. Май е така? Ако аз бях Бог щях да ступам политици и висши магистрати до един... Но Бог не му дреме, той тормози само невинни...ето, колко порои създаде?Жалко! Повече не бих му се молил, щото и картофите и лука не станаха. Но е отврат разни депутати, министри и други да плямпат за Аспарух, Левски, Ботев, а да провеждат гей-паради? Едва ли Ботев и Левски са умрели, за да парадират гейове и лесбийки? А и едва ли Калоян се е бил за Бг, за да се женят еднополови ? Но аз не съм бог, а и не ща. Но порочните управници с делата си, ме накараха да намразя Бог. Защото - каквито хора долу, такъв и Бог горе? Явно има 2 Бога, щото и хората са 2 вида - точни и гадини. Сега не смея и да вярвам вече... Гей-паради? Шутовска мафиотска провинция е станало, не е България. Впрочем редно е да има НеСофия-Прайд-парад, който да е на необратните! Моля Областната управа в София да разпореди парад и на негейове! Иначе е дискриминация...

20.06 2014 в 16:31

изобщо да не го провеждат!!!