След последния трамвай: МРРБ ще проверява ремонта на Графа тази нощ

OFFNews 13 януари 2023 в 11:25 1174 1

Министър Шишков

Снимка Архив

Министър Иван Шишков ще проверява тази нощ ремонта на "Граф Игнатиев"

МРРБ ще проверява ремонта на ул. „Граф Игнатиев“ тази нощ. Проверката със специализирана техника ще започне след преминаването на последния трамвай, съобщиха от ведомството на министър Иван Шишков. 

Целта е да не се спира движението на обществения транспорт, уточняват от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. 

Проверката ще започне след 23.35 часа и ще продължи  между 60 и 120 минути. Планирано е да обхване участъци от ул. „Граф Игнатиев“ и кръстовищата с ул. „Цар Иван Шишман“ и ул. „6-ти септември“. 

МРРБ предварително се извинява на гражданите, живеещи в района, заради причиненото неудобство. 

Ремонтът на центъра на София се извършва с европейски пари по Оперативна програма "Региони в растеж", която се управлява от МРРБ. Преди дни Шишков и кметът Йорданка Фандъкова направиха съвместна инспекция на жълтите павета.

Преди да се плати, се прави проверка, уточни тогава министърът процедурата. Това е основание да започне проверка на ремонта на ул. "Граф Игнатиев", съобщи Шишков. 

Столична община през ноември внасе документите за удължаване на административния договор по Оперативна програма "Региони в растеж" за срока на проекта за обновяване на централната градска част с 6 месеца. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови