Слави все пак ще се среща със студенти, но във Варна

Ивайло Анев 20 януари 2016 в 16:08 4755 5

Снимка ИУ-Варна

Слави Трифонов и екипът му на срещата със студенти в Пловдив.

Шоуменът Слави Трифонов все пак ще проведе среща със студенти, но в Икономическия университет във Варна.

Припомняме, че първоначалната идея беше срещата да се състои в Софийски университет, но от управата на университета не позволи тя да се състои. След това беше организиран и референдум сред студентите от СУ, който трябваше да определи дали да има среща със Слави Трифонов в Алма матер. Той обаче се провали заради ниската активност.

От съобщение на сайта на студентския съвет към Икономически университет – Варна обаче става ясно, че Трифонов ще има среща със студенти, която ще се проведе в Аулата на самия университет на 29 януари от 18:30 часа. 

Темата на срещата е "Студентите - основен двигател на промените в държавата" и тя ще обхваща разясняване съдържанието на 6-те въпроса, предложени за включване в референдума, иницииран от Слави и екипа му.

Публикуваме пълното съдържание на съобщението на студентския съвет към ИУ-Варна:

Уважаеми колеги,
Уведомяваме ви, че е инициирана среща със Слави Трифонов и екипа му от студенти на няколко университета във Варна. Всички те написаха писмо до Ректора и Студентски съвет на ИУ - Варна с молба за ползване на Аулата на университета.

Във връзка с това ви съобщаваме, че на 29.01.2016 г. от 18:30 ч. в Аулата на ИУ - Варна ще се състои такава среща. Тя ще бъде за всички студенти от Варна.

Темата на срещата е "Студентите - основен двигател на промените в държавата". Тя ще обхваща:
1. Разясняване съдържанието на 6-те въпроса, предложени за включване в Референдума, иницииран от Слави и екипа му;
2. Дискусия по актуални теми, които вълнуват студентите в град Варна.

Изрично съобщаваме, че на територията на университета не трябва да бъдат споменавани политически партии и политически имена, затова молим за адекватно провеждане на срещата. Такова, каквото би отивало на една студентска аудитория.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови