Приключват ли с враждата? Радев приема Борисов заради COVID-19

OFFNews 15 март 2020 в 11:01 5242 2

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов ще имат спешна среща заради пандемията от коронавируса, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Снощи двамата проведоха разговор за разпространението на заразата и взетите от страната ни мерки.

Държавният глава и Борисов, заедно с председателя на Националния оперативен щаб генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, ще обсъдят въвеждането на по-строги мерки в борбата срещу COVID-19.

Това ще е първата официална среща между двамата силни мъже в държавата след като Радев свали доверието си към правителството на 4 февруари. Тогава основният аргумент на президента бе, че кабинетът на Борисов не работи в интерес на гражданите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12256

2

Stamboloff

15.03 2020 в 12:53

Националният ни манталитет е характерен с това, че изяждаме солта, понасяме тоягите и накрая си плащаме пак. В тази ситуация плащането е неизбежно. Да си спестим другите две.
Не виждам проблем при извънредното положение тези брифинги на ген. Мутафчийски да стават онлайн, а въпросите да се задават по Facebook.
И друго - бесен съм на идиотите неспазващи карантината. Какво пречи по медиите да им се показват лицата и имената, най-малкото хората да ги знаят и отбягват. Може да не е европейско,
но той и вирусът не е .

17439

1

мнение от IP

15.03 2020 в 11:56

Колко фалшиви и неадекватни сме като общество личи и от темите, с които се занимаваме. Тъпа е "враждата", тъпо е и "примирието". И защо трябва да се правят някакви извънредни заседания с така нареченото правителство, като може всичко да стане по съвременните средства за комуникация. Защо трябва горкият генерал Мутафчийски да бъде денонощно ангажиран с даване на брифинги на струпали се на едно място репортери, нарушаващи всички предпазни мерки? По-адекватно е да се обясни какво да се прави и колко ще ни струва. Другото е бля, бля
 
X

Да помогнем на украинските деца!