Quantcast

Охраната на УНСС изгони студенти от лекцията на Чобанов

OFFNews Последна промяна на 15 март 2014 в 10:03 11860 15

Петър Чобанов

Снимка БГНЕС

Охраната на УНСС, където днес финансовият министър Петър Чобанов води лекция, е изгонила от занятията няколко студенти, научи OFFNews. Средн младежите е бил и Веселин Недков, който бе сред организаторите на втората окупация в СУ.

Той обясни, че заедно с група младежи, записани като студенти в УНСС, са се отправили към лекцията на Чобанов. Те не са носили знамена, транспаранти или нещо, което да издава, че са протестиращи. На път към залата на занятието обаче са се чули няколко скандирания "Оставка" и това е станало повод министърът да ги разпознае. Още на вратата Чобанов е казал на охраната, че не желае присъствието на младежите на лекцията си.

Веселин Недков е възмутен, защото, по думите му, занятието на Чобанов е публично и няма основание достъпът до залата да е контролиран.

Половин час след спора в УНСС е пристигнала охранителна полиция, която е записала данните на младежите.

На въпрос дали, ако бяха допуснати в лекцията, щяха да организират протестна акция, Недков отговори така:

"Не, не бяхме планирали нищо такова. Искахме да чуем наистина лекцията на министър Чобанов. Оправданието на шефа на охраната бе, че лично той ще говори с Чобанов да я качи в интернет."

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.03 2014 в 22:42

Вълци ли са изплашили тоз чобанин?

15.03 2014 в 22:20

тоз чобанин от вълци ли се е изплашил?

15.03 2014 в 17:52

Вуйче, айде моля те. Ето кой пак взима заложници, убива и прави проблеми - радикалите, които със същата тактика и способи направиха военен преврат и завзеха властта в Украйна!
Постнал съм мнението на един етнически руснак, украински гражданин. Превода може и да куца малко, но не се опитвай да ме сложиш на намазаните ски. И с това НЕО-комунистите, направо изби рибата.
С най-голямо удоволствие бих могъл да ти напиша, че не съм съгласен с мнението ти по отношение на това кой налива кръв, защото тези фракции не са от 5 месеца и не са връстници на майдана и от години някой налива много пари в тях. Бих поспорил, че не били участвали в управлението в момента, това е повече от несъстоятелно. Ще ти припомня само как водеха депутатите и контролирано ги въвеждаха и извеждаха от Радата, за да има необходимия кворум. Как стояха, войнствено с бухалките отвън и наблюдаваха в реално време явното гласуване. Смее ли някой да гласува различно, да не се разпростирам. А пък за „максимално коректна и миролюбива Европа“ ще кажа само, че си заслужи пренебрежителното отношение със сакралното "Fuck the EU!" на Нюланд. Европейските чиновници бяха тези, които поставиха Украйна пред ултиматума на избора „Или/Или“. Стига лицемерие.
Колкото до това дали има въоръжени от другата страна, ще е безумие да няма. Трябва ли да ти припомням как хванаха депутата Сергей Пашинский от Батьківщина с винтовки със заглушители и оптически мерници на майдана? Какво, да не би източните и южните провинции да трябва да чакат с цветя автобусите на радикалите?!
А тази новина, за която някои малоумници ме обвиниха, че съм си я сътворил сам в опит да оригиналнича защо я няма отразена в Off-news? Та сайта беше превърнат в туит на майдана. Кой бил се изказал, какво бил казал преди малко еди-кой си. То не бяха стримвания, то не беше чудо. имаше дни с 6 и повече "новини" от майдана. А сега мазно се мълчи. Само те? Не. Кои други мълчат нужно ли е да ти ги изброявам тук или ще ги намериш сам? :) Има новина, има взети заложници, после все пак освободени, има арестувани над 30 „гастролиращи“радикали, има убити, стрелба с автоматично оръжие от „завзета“ сграда, над 10 АК иззети при арестите им… и ти ме питаш защо местните били въоръжени?! Хайде стига толкова. Следващия път може поне малко да се поровиш преди да лепнеш етикет на "напъните ми".

15.03 2014 в 12:48

Г-н Великов,фашизмът е идеология.Втози смисъл фашизоидни са намеренията дори на много по-отговорни световни политици.Срашна беше реализацията и Европа няма да допусне нова.В случая става дума за ултранационализъм,който вирее сред лумпенизираните среди в цял свят.Но в Украйна му "налива кръв" предизвикателната политика на Русия,която не я оставя а сама да реши съдбата си.В реалната власт, обаче тази част от антируски настроените активисти ,няма да бъде допусната.И не е лошо да признаете ,че т.н."самоорганизирали се " казаци и титушки са по-многобройни ,целево въоръжени и също толкова активни. Аз пък гледах няколко руски канала и трябва да споделя,че пропагандните лъжи там надминават всички галактически величини..Впрочем Русия е ясна,не внушавайте омерзение към една максимално коректна и миролюбива Европа,което е една гнусна позиция на неокомунистите у нас.

15.03 2014 в 12:19

Ох, стана Чоби мин-фин и зе да оди на лекции. А га беше просто асистентче, дойде веднъж на първото занятие, даде ни мейла си да му пратим курсова работа до края на семестъра и после се видяхме на изпита да ни нанесе оценките в книжките. Дано поне за министър да става, щото като преподавател е пълна трагедия.

15.03 2014 в 11:36

Законът Великов,повелява в момента ти да си настанен в лечебно заведение,ноооо...вместо това сме принудени да ти прескачаме червено-кафявите изхождания!

15.03 2014 в 11:27

Гузен негонен бяга...
Каквото си посял, такова ще жънеш....
И още една камара хубави поговорки има за тази мижитурка, която и тя не знае за какво е сложена за министър.

15.03 2014 в 11:15

Върти си намотките на роторчетата далаладжия, не ми се обяснявай. Задодох въпрос на фееричиня, РЕЛЕВАНТЕН, герберунгелски трол. Те те няа у целата схема, не си ми интересен, онзи се пъне и слага "купешки" думи в устата си, "там е комиката", както би казал Танко Компетента.

2сек - 20 минуса
еваларка, дежурния по РЕАКЦИЯ в студиото на Витошка!

ботурляк, колко и плюса а си пишеш сам, няа да станеш по умен, вервай ми. То тава е акъл, то не се набива като едни други работи.

- Закона за РЕЗОНА -

15.03 2014 в 11:12

И на каква тема ще е лекцията на това доморасло прасе? Предлагам, например: "Как, когато Пеевски каже А, аз казвам а,б, в........я". Има и по-нецензурен вариант, който ще спестя. Не че преподаването в УНСС е на някакво световно ниво, като се има предвид ректора-доносник, специалистът по фалит на държава Гумен Речев и в никакъв случай да не се пропуска женичката-професор на Н.В. Големия мустак и владетел на Задкулисието.Та студентите са си свикнали да се упражняват върху тях.

15.03 2014 в 11:08

Великов,пропуснал си сутрешните хапчета и досаждаш на аудиторията.