Nokian Tyres търси най-тежката пътна отсечка в Европа и награждава откривателя с каската на Мика Хакинен

На 6 ноември 2016 г., премиум производителят на автомобилни гуми Nokian Tyres стартира двуседмичен конкурс на своя Instagram профил. Наградата ще бъде подписана лично състезателна каска на двукратния световен шампион във Формула 1 Мика Хакинен

ОFFNews 01 ноември 2016 в 15:19 4810 1

На 6 ноември, неделя, Nokian Tyres стартира конкурс на своя официален Instagram профил @nokiantyreseurope, https://www.instagram.com/nokiantyreseurope, с колекционерска награда, която със сигурност ще зарадва не само Ф1 феновете. Оригиналната каска на двукратния световен шампион във Формула 1 Мика Хакинен. Финландецът е официалният посланик на марката Nokian Tyres и главен герой в последната телевизионна реклама на марката. В нея компанията чрез хипербола обяснява как другите производители на гуми създават продуктите си само от каучук, докато Nokian Tyres влага целеустременост и скандинавска упоритост. Именно тази упоритост прекрасно е илюстрирана от Мика в рекламата. Неговите фенове сега може да спечелят подписаната каска, която участва в рекламата.

Условията на играта са прости – каската ще спечели този, който най-много има нужда от нея, шофирайки по взискателни участъци от европейската пътна мрежа. Nokian Tyres иска да разбере коя е най-тежката пътна отсечка на континента. Участниците трябва да изпратят снимка на най-предизвикателната и тежка пътна отсечка и да я споделят в инстаграм с хаштаг #likeMika. Конкурсът е отворен за кандидати с мейл адреси от Чехия, Полша, Германия, Италия, Франция, България, Румъния, Австрия и Швейцария.

Конкурсът официално стартира на 6 ноември на профила @nokiantyreseurope, https://www.instagram.com/nokiantyreseurope, където ще бъдат публикувани пълните условия на играта. Две седмици по-късно, представители на компанията ще изберат победителя, който ще получи подписаната каска.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови