Касабов за ТВ7: Дори при социализма не се правеше така

ОFFNews 29 април 2015 в 20:13 4810 2

Валентин Касабов.

Снимка БГНЕС

Валентин Касабов.

"Безумие е случващото се, спомени от миналото, които се материализират с днешна дата. Дори тогава властта не си позволяваше подобни неща".

Така коментира случващото се в сградата на ТВ7 днес депутатът от Патриотичния фронт Валентин Касабов. 

Той допълни позицията си, като сравни скандала с "хаоса на някоя африканска държава с воюващи племена". Според него "никой няма право да посяга на която и да е медия по никакъв начин", тъй като това заплашвало устоите на демокрацията, особено по такъв "башибозушки начин".

Според него е имало сценарий от страна на Делян Пеевски, ДПС и др. хора фалитът на КТБ да предизвика втора "Виденова зима", за да могат да заграбят "купчина печеливши предприятия". Планът им обаче не се е осъществил напълно.

Касабов смята, че скоро ще "лъснат" олигарси и едри политически и медийни фигури, стоящи зад фалита на КТБ, а Цветан Василев ще започне да говори, тъй като той не носи единствен отговорност за случилото се, като даже може да стане защитен свидетел.

Депутатът лично е запитал проверяващите от KPMG дали е можело Корпоративна банка да бъде спасена, и те са му отвърнали "да", но вече е много късно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!