Издателство "Егмонт" дава стипендия за обучение в университет

OFFNews 02 април 2016 в 17:41 2586 0

Издателство "Егмонт" обяви конкурс за стипендия за обучение в български университет. Поводът за инициативата е излизането на новата книга на Емил Конрад -#СПОДЕЛИ.

Стипендията е за обучение за придобиване на бакалавърска степен по специалност, свързана с изкуствата.

Може да кандидатства всеки приет в българско висше училище през учебната 2016/2017 г., в редовна форма на обучение в специалност в областта на изкуствата.

Кандидатите трябва да изпратят портфолио с авторски рисунки, снимки, текст, аудио или видеоклипове до 31 май 2016 г. на електронен адрес [email protected]. Писмото трябва да бъде придружено от мотивационно писмо, в което кандидатът да опише защо е избрал конкретната специалност и какви са плановете му за професионално развитие. Общият обем на имейла не трябва да надхвърля 20 МВ.

Конкурсът е отворен за участие до 23:59 ч. на 31 май 2016 г.

На 20 юни чрез жребий и в присъствието на нотариус ще бъдат избрани един претендент и деветима подгласници. Имената им ще бъдат публикувани на официалната Facebook страница на издателството на 20 юни в 17 ч.

В срок от 3 (три) работни дни, считано от датата на обявяване на основния претендент за наградата в конкурса, организаторът ще се свърже с него чрез изпращане на електронна поща на посочения в писмото за участие на претендента за наградата имейл. Ако основният претендент за наградата не отговори на този имейл и не потвърди участието си в конкурса пред организатора в рамките на срок от 5 (пет) работни дни, организаторът ще се свърже с първия подгласник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови