Господарите: Шефът на ЦГМ с охрана на работа и имоти за милиони

OFFNews 26 април 2016 в 07:27 17797 12

Симеон Арнаудов

Изпълнителният директор на ЦГМ в оставка Симеон Арнаудов има няколко имота, два модерни автомобила, но няма приемен ден за разлика кмета на София. 

Къща и апартамент в "Драгалевци", къща на морето и лъскави коли притежава Арнаудов, той се движи с охрана, а служителите на Центъра за градска мобилност нямат право да излизат от стаите, когато директорът идва. Районът се отцепва, разказа пред "Господари на ефира" дългогодишен служител на ЦГМ.

Арнаудов е делегирал част от правата си на Свилен Кръстев, той се занимава с контрольори и паяци. Той е измислил това - в 18,30 ч. паякът минава и вдига всички коли, на които са поставени скоби. Човекът идва в 18,45 - зоната е до 19 часа, колата му я няма и е принуден да плати и за скобата, и за паркинга. 

Ако има два лева, трябва да се откраднат три", казва за Арнаудов служителят. Той разкри още, че в ЦГМ от две години се води на работа жената на районен кмет, която получава заплата, но не е стъпвала там. 

Според експерти на предаването къщата на Арнаудов в Драгалевци струва над един милион лева. 

"Геро, сега разбрах защо билетчето поскъпва на 1,60 лв.! Човекът вдига стандарта!", каза в студиото тв водещият Малин Кръстев. "Да не говорим, че за Синята и Зелена зона за паркиране в София се ползват улици и тротоари, за които всички ние плащаме данъци", отбелязва Геро.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14847

11

БирникЪ

26.04 2016 в 14:41

"...а гараж в кооперация с площ 43 кв.м. и 0,89% идеални части от същия имот, в който се намира кооперацията. Именно той е 1003 кв.м., но 0,89% от него са припадащите се идеални части, които ми се полагат като собственик на обект в сградата.
3. Не притежавам и апартамент в кв. "Света Троица".
4. Не съм собственик на заснетия автомобил, за който се твърди,че бил мой.
5. Никога не съм се ползвал охрана - за това можете да питате и служители на дружеството.
6. Не съм ползвал ДВА служебни автомобила, нито някой някога е отцепвал район, в който се движа - просто защото нямам охрана и освен мнимия информатор на предаването никой никога не ме е виждал с охрана.
„Мисля, че е редно е когато се правят опити за очерняне на някого, да се положат поне елементарни усилия, за да се скалъпи съответния компромат. Невъзможността да се прочете правилно справка от Имотния регистър говори достатъчно по въпроса“, се казва още в изявлението на Арнаудов.
В репортажа на „Господари на ефира“ свидетел, който..."

14847

10

БирникЪ

26.04 2016 в 14:39

Не бързайте много с такива публикации.
"Подалият оставка изпълнителен директор на „Центъра за градска мобилност“ (ЦГМ) Симеон Арнаудов ще търси правата си в съда заради “откровени лъжи“ в предаването „Господари на ефира“ на Нова телевизия. Снощи медията излъчи репортаж, в който се твърди, че той притежава къща и парцел в елитния столичен квартал „Драгалевци“, апартамент в „Света Троица“, както и че ползва охрана.
В писмо до медиите, Симеон Арнаудов пише, че в репортажа се съдържат откровени лъжи, за които ще предяви претенции за обезщетение по съдебен ред, тъй като „минавали всякакви граници“.
Той отбелязва, че в случай че някой се интересува от истината (която е публично достъпна в Имотния регистър), да се вземе предвид, че:
1. Не съм собственик и не съм бил в показаната заснета къща в кв. "Драгалевци", за която се твърди,че била моя.
2. Не притежавам поземлен имот в кв. Драгалевци – престъпната небрежност на автора на репортажа е потресаваща – закупил съм не имот от 1003 кв.м..."

8359

9

ОФчар

26.04 2016 в 12:46

Тоя замина дори Вальо Топлото. Пандела?!?

77927

4

El Commandante

26.04 2016 в 09:13

"а служителите на Центъра за градска мобилност нямат право да излизат от стаите, когато директорът идва"

Аз само тази част не разбрах, някой може ли да обясни какъв е смисъла?

12020

3

Потребител

26.04 2016 в 08:43

Каква е тая мутра, бе?