Цветанов срещу Борисов, брани депутатката Коцева за оставката

OFFNews 22 април 2016 в 13:36 6688 8

Цялата група на ГЕРБ стои за депутатката Ирена Коцева, чията оставка поиска днес премиерът Бойко Борисов. Това обяви шефът на ПГ Цветан Цветанов. 

Депутатите от ГЕРБ ще изслушат колежката си, чийто съпруг печели обществена поръчка на ЦГМ за навеси за спирки в София. Семейството е приятелско на зам.-кмета по транспорта Любомир Христов, който вече депозира оставката си пред кмета Йорданка Фандъкова. 

Ако във вторник групата на ГЕРБ ми поиска оставката, ще я дам, за да не пада петно върху партията, обяви Коцева. Тя обясни, че с Христов са приятели от над 20 години. 

Има други мотиви зад това, което се случва, трябва да стоим зад честните хора, заяви Цветанов. Той сравни ситуацията с тази около бившия шеф на ГДБОП Станимир Флоров, който напуснал системата заради медийни атаки. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11719

8

Краси

22.04 2016 в 16:42

Абе, Цветанов, какво честно виждаш в това, да вземеш пари като за прахово покритие и поцинковане, а после да боядисаш черния профил с блажна боя, та да ръждяса още на втората година. И разбира се, да си поделиш половината от стойността на поръчката със зам. кмета, който ти я е осигурил.
Но едва ли има смисъл да обяснявам точно на цървул-физкултурник какво означава галванично покритие и прахово боядисване.

12584

4

сдг

22.04 2016 в 14:36

Пак интриги тука,а?
Ето какво е казано!
"Депутатката от ГЕРБ Ирена Коцева ще подаде оставка, съобщи зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Причината е скандал с бизнеса на съпруга й.'

25665

3

Victimized

22.04 2016 в 14:28

Сега ясно ли е , че Баце е само фронтмен на парламентарната група на ГЕРБ , истинския диригент е този доказан престъпник , той пише листите , той координира екипите на ГЕРБ по градове , той събира черните каси , всички корупционни схеми дето са ставали с участието на депутати от партията , са хора зад които Цветанов плътно застава . Излиза и говори в абсолютен противовес на това което говори Борисов и се мръщи много когато под обществен и медиен натиск , изгори някой от неговите хора ..........

17439

1

мнение от IP

22.04 2016 в 14:03

Еми така е... Цветанов каза, че сме малка държава, всички се познаваме по повод джиповете в горските стопанства.
Сега е добре и едно писмо да спретнат от групата до Цачева. Ето текста:
"Поради непрекъснат рецидив на прекомерна ангажираност с проблемите на структурата на партията и парламентарната група(заради внушения от тв разследвания), поради летящите му апостолски ангажименти и плътната камара от депутатски тегоби и призиви за помощ, под която пребивава нашият обичан председател на ПГ на ПП на ГЕРБ - г-н Цветан Цветанов, моля да го освободите от работа."