Фандъкова: Всеки сигнал за заплаха се приема сериозно

OFFNews 27 март 2016 в 10:50 2581 3

Всеки сигнал трябва да бъде вземан сериозно, това правим ние, това прави и МВР с всички служби. Така че да се проверява и на пръв поглед най-безобидния изоставен пакет или сигнал, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова в ефира на БНР.

Зачестиха сигналите. Някои от тях са твърде несериозни, но пак ще подчертая – не бива да се подценява нито един сигнал и в същото време е необходимо всички ние да сме спокойни, да запазим спокойствие, да няма паника, призова кметът на София.

В моите разговори с гражданите още отпреди 2 години, когато всъщност се засили присъствието на бежанци в някои части на София, първото нещо, за което те настояваха, това беше присъствие на патрули. Те се чувстват по-спокойни. Пак казвам, това е личното ми наблюдение, от личните ми разговори с хората. Затова и още тогава поисках по-засилено присъствие и в „Овча купел“ около центъра за настаняване на бежанци, и в центъра на София, знаете първите месеци имаше сериозно струпване и около джамията, и около Женския пазар, продължават операциите на полицията там, допълни Фандъкова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!