Близки на убития Георги се събраха в Борисовата градина (снимки)

Последна промяна на 12 юли 2015 в 16:40 6398 4

1/1

Снимка Сергей Антонов

Близки и приятели на Георги Игнатов се събраха в 13.00 часа на обяд на лобното му място в градския парк.

Роднини и приятели на Георги Игнатов се събраха днес в Борисовата градина по повод навършването на 40 дни от убийството на момчето.

16-годишното момче беше убито на 2 юни посред бял ден в столичния парк, а до момента полицията не е открила извършителя на убийството.

Близките на ученика бяха категорични, че не са загубили надежда, че извършителят на убийството ще бъде намерен.

От полицията неколкократно разкриха доказателства по делото, за да може да бъде разпознат един от очевидците на престъплението.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.07 2015 в 05:18

Според мен е по-вероятна версията наемен убиец. Тия умници разследващите провериха ли родителите на това момче. Известно е, че когато става въпрос за убийство на дете , първите заподозрени са родителите и/или хората, с които е живяло детето. Поне това съм гледала по телевизиите, че правят в САЩ. Или пък някой друг е платил на убиеца да наръга момчето. Сигурно вече са разпитали поръчителя, но е имал алиби. Някой е знаел предварително, че момчето ще чака в тази част на Борисовата градина в този час и е пратил убиеца.

12.07 2015 в 21:48

За липсата на разкрития по това престъпление има смисъл да се протестира срещу полицията, а не за това, че бият шамари на пияни простаци.

12.07 2015 в 17:52

болно ми е за това момче. Прилича на убийство от случаин, безотговорен, разпасан, плиткоумен, не даващ си сметка че това е най- голямото престъпление млад човек. Заслужаващ най- тежко наказание. Сигурна съм че разпространения портрет, колкото и мътен, е различим за някой но си мълчи.

12.07 2015 в 17:31

Абе, тая пейка не е ли точно на завоя между оградата при дупката до метростанцията и конюшните?