Стефан Вълдобрев и ''Обичайните заподозрени'' започват летните си концерти с нов сингъл

OFFNews 21 април 2023 в 14:00 2625 0

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Снимка Facebook

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ започват летните си концерти с нов сингъл, наречен „Венерианецът“, съобщават от екипа на музикантите.

Те подготвят поредица от концерти, които включват както традиционните летни дестинации, така и специалната покана за Джулай морнинг на Midalidare Rock In The Wine Valley. Паралелно с това ще текат записите и на нов албум, който да бъде представен по Коледа в НДК.

Във видеото на песента от албума „Жълт код“ Стефан, Еко, Миро, Стунджи и Иван кацат с летящата си чиния на планетата Земя и правят следното откритие: „Само на нея целуват се в уста, реват и се смеят, държат се за ръка - при нас на Венера съвсем не е така!“. Това кара един от тях да открие любовта на живота си и да остане тук завинаги.

Автор на музиката е Мирослав Иванов, текстът е на Стефан Вълдобрев, а видеото е режисирано от Васил Стефанов. „Това за мен е една дълго чакана среща. Работите на Васил Стефанов по песните на множество певци и групи бележат един успешен дълъг период от края на 90-те години до днес. Винаги съм искал той да направи наш клип и ето че се случи. Отлагането си е струвало - клипът стана невероятен", казва Вълдобрев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови