Стефан Вълдобрев и ''Обичайните заподозрени'' представят млади изпълнители на Sofia Summer Fest

OFFNews 13 септември 2022 в 11:05 1797 0

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Снимка Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ще закрият поредното си успешно лятно турне на сцената на Sofia Summer Fest. Тази година, групата прави своя концерт заедно със започването на новата учебна година. Това е и една от причините „старите кучета“ да дадат сцената и на млади изпълнители, които ще подгреят публиката и ще получат възможността да се качат на голяма сцена.

Концертът е на 18 септември от 18:30 часа. Първи на сцената ще се качат ансамбъл ударни инструменти „Престо“. Това е една от представителните камерни формации на НУМТИ „Добрин Петков” – Пловдив, в чийто състав участват ученици от специалните класове по ударни инструменти в училището. Основател и художествен ръководител на ансамбъла е преподавателят по ударни инструменти в НУМТИ „Добрин Петков” Пенчо Пенчев.

След тях от 19:30 ще чуем младата изпълнителка K.LINA, чийто стил е смес от акустичен поп и класически рок, с ретро елементи. Това е музиката, която харесва и която прави. Калина Баткова или K.LINA, както е артистичният й псевдоним, сама пише своите текстове и музика, изразява себе си и своите емоции.

От 20:00 часа, за поне двучасов сет, на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“.

„Имахме поредно магично лято и искаме да благодарим на публиката, че продължава да е с нас, продължава да идва на концерти и да пее с пълно гърло. На 18 ще е специален ден, не само за нас, но и за младите артисти, които подкрепяме. Това е наша практика от много години и съм сигурен, че публиката ще ги оцени“, споделя Стефан Вълдобрев.

Sofia Summer Fest:

Web: http://sofiasummerfest.bg
Facebook: https://www.facebook.com/sofiasummerfest
Instagram: https://www.instagram.com/sofiasummerfest/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови