Спечелете билети за турнето на The Bingo Project в страната с играта на OFFNews

OFFNews 30 юли 2019 в 06:50 2750 3

The Bingo Project.

The Bingo Project е новаторски модерен сатиричен балет, който в момента провежда своето лятно турне в страната, като засега ще посети Варна, Добрич, Русе и Велико Търново.

OFFNews предлага на 4 от своите читатели да спечелят по два билета всеки за спектакъл от програмата в избран от тях град. Просто отговорете на въпроса по-долу.

Колко града включва лятното турне на The Bingo Project?

А) 10

Б) 4

В) 2

Г) 6

Дайте своя отговор като коментар под Фейсбук публикацията или в сайта на OFFNews. Имате време до 20:00 часа във вторник, 30.07.

Билети за представлението може да намерите на всички каси на EasyPay, както и онлайн.

Действието в The Bingo Project се развива в неопределено бъдеще, в антиутопична действителност, диктувана от бюрокрацията и корупцията и пострадала от глобалното затопляне. Героите се намират в Швейцария, която се е превърнала в островна държава и оцеляването им зависи от спечелването на проекти, които биват финансирани от бюрократичните кръгове.

Действието се завихря около проекта, който поставя героите в комични и неочаквани ситуации, като сватба, погребение и телевизионно предаване, одухотворени от многонаграждавания балет „Арабеск“. Сюжетът се диктува от Чиновника, в чиято кожа влиза актьорът Ники Станоев. Представлението се разиграва на фона на малкия, но мощен оркестър Bingo Symphony Orchestra, който е специално сформиран за представлението и представя интерпретации на класики от Стравински, Шостакович, Прокофиев, Барток, Чайковски и пр., латино и брейк през призмата на джаза и рока.

Музиката отговаря на изискванията на ситуацията във всеки един момент. Лебедово езеро и Лешникотрошачката преминават в латино ритми и брейк танци от Electric Force Crew. Хореографията на спектакъла е взаимодействие между музика, актьорско майсторство и модерни танцови техники, които впечатляват със своята визуална приемственост.

Историята дори събужда Дявола от балета на Стравински и го провокира да се включи в реалното действие. Той се явява носител на устрема, на желанието на хората да разрушат статуквото. Без да издаваме много, само ще споменем, че накрая Дяволът бива освободен. Танцовото шоу предлага модерен и забавен прочит на вечно променящите се бюрократични проблеми чрез микса от изкуства и подредения хаос на сцената. Героите успяват да създадат стилен и хуманистичен образ и да докажат, че въпреки обстоятелствата, хората си остават хора и музиката и любовта дават смисъл на живота.

Можете да го гледате на 3 август във Варна, на 4 август в Добрич, на 5 август в Русе и на 6 август във Велико Търново.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

3

GeriRad

28.07 2019 в 09:42

Варна

4000

2

ДонкаКателиева

28.07 2019 в 09:41

Отговор Б) 4 . Аз играя за Добрич

4000

1

GeriRad

28.07 2019 в 09:11

Б) 4