3 невероятни неща, които не подозирате, че ще видите в спектакъл

OFFNews 06 юни 2019 в 06:07 4770 0

Всеки от нас може да си представи какво ще види, когато отива на театър, опера или концерт. Но какво ли ни очаква, когато прочетем на плаката – The Bingo Project, модерен сатиричен балет. Последната дума разкрива част от истината, но и подвежда, защото още след първите 5 минути от спектакъла ще разберем, че сме се заблуждавали. И ще останем приятно впечатлени и залепени за седалките. Ето част от тайните на The Bingo Project:

1. Швейцарски острови – но как така?

Още в началото на шоуто ще разберете, че действието се развива в недалечното бъдеще, глобалното затопляне е факт и се намираме на Швейцарските острови, където е над 40 градуса. Виждаме известен български водещ, който чете новините и разбираме, че бюрокрацията диктува всяка стъпка на хората. Вече сме в друга реалност и бързо забравяме за нашата. Скоро на сцената започва да се разказва история, чрез невероятната симбиоза между вълнуващите танци на балет „Арабеск“, сценични ефекти, актьорската игра на Ники Станоев и музика на живо от оркестър, който пресъздава творбите на Чайковски, Стравински, Шостакович, Прокофиев, Пиацола и Барток, по начин, който е нечуван досега. В комбинация с драма, сатира, любов, еротика, комедия и оцеляване, The Bingo Project ще ви пренесе в друго измерение.

2. Екзорсизъм в хладилник

Да, има хладилник на сцената. И той е важна част от спектакъла. Има ли допирна точка между екзорсизъм и хладилник? В историята на The Bingo Project има и определено е една от най-вълнуващите сцени в шоуто. Ще видите танц от човек, който не сте очаквали да танцува по хореография. Ще видите и дявола в битка срещу доброто. Няма да издаваме повече тайни, за да не ви развалим удоволствието от спектакъла.

3. Сватба в бинго зала

Това колкото и по-реалистично да звучи, отново ще ви шокира, защото не сте очаквали случките преди това да се развият до този сценарий. Палитрата от чувства и емоции, които бълва динамиката на сцената, ще ви изправи на ръба на седалките. От този момент нататък се засилват всички усещания - драма, еротика, борбата между доброто и злото. Не споменаваме на кого е сватбата, защото искаме да запазим изненадата. Заслужава си да се види булката.
Може да се разкаже много още за този вълнуващ спектакъл, но препоръчваме да го видите на живо. Извънредна дата – 6-ти юни, 19 часа, Музикален театър София. Билети на всички каси на EasyPay, онлайн ТУК или на касата на Музикалния театър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови