SOHO представя изложбата Emotions/Dimensions/Values на 8 октомври

OFFNews 07 октомври 2014 в 16:29 2868 0

Една от творбите на Калина Христова.
Една от творбите на Калина Христова.

На 8 октомври от 19:00 до 21:00 часа SOHO ще представи тройната изложба на Калина Христова - Emotions/Dimensions/Values.

Експозицията е част от SoExhibition, формат, който представя нова изложба всеки месец. През октомври зелената къща ще покаже делото на Калина Христова, което е събирателна точка на две самостоятелни изложби и авторски проект в един емоционален автопортрет.

За първи път под покрива на SOHO се събират заедно всички проекти на Калина. Обединяването им ги представя в нова светлина, предвид необичайното и разчупено пространство на SOHO. 

Заповядайте на откриването, за да се запознаете с автора в празнична обстановка с подходяща музика и пийване в пространството на първия етаж в SoBar. Вход: свободен.

Калина Христова завършва специалност „Графика” в Националната художествена академия и магистърска програма „Графичен дизайн” в Нов български университет. Специализира в Академия за изящни изкуства, Виена в класа на проф. Франц Граф. 

От 2004 г. работи като асистент по рисуване и живопис в НБУ. От 2008 г. преподава по „Графика и илюстрация” в департамент „Изящни изкуства”, НБУ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови