С йога, розе и свежи цветя се подготвя Ищар за концерта си утре

ОFFNews 17 октомври 2016 в 17:53 6173 1

Ден преди голямото завръщане на Ищар на голямата сцена в Зала 1 на НДК утре, 18 октомври, организаторите от "Арт БГ" вече усилено подготвят всичко необходимо за пълноценната ѝ подготовка и задължителен релакс преди концерта - българско розе, свещи и свежи цветя ще изпълнят гримьорната ѝ преди концерта.

Ищар винаги носи със себе си личния си екип за йога, на която още се отдаде броени часове, преди да излезе пред публика. В комбинация с медитация това е задължителен неин ритуал, преди да зареди аудиторията с магическото си присъствие.

„Открих йогата преди три години, когато спрях цигарите. Дишам, загрявам, разтягам се и задължително трябва да съм сама в бекстейджа. Пет минути преди старта цялата започвам да треперя от вълнение. Знам, че ако някой ден този трепет изчезне, значи е време и аз да сляза от сцената”, сподели звездата.

Ищар каца в България със съпруга си тази вечер, ден преди концерта, а танцьорите и бендът ѝ пристигат утре сутрин. За тяхно улеснение по време на саундчека организаторите от "Арт БГ" са осигурили мобилна кухня в НДК. В менюто си изпълнителката на "A Paris" залага на свежи салати и риба, а заради алергията си към глутена хапва само козе сирене.

Ищар избра българската публика, за да ѝ подари първата дата в турнето си, промотиращо най-новия ѝ албум "Baila". Изданието вече може да бъде намерено на българския пазар на CD от "Анимато Мюзик". Той съдържа 12 парчета, сред които сингли на френски, испански и арабски. Текстовете на две от парчетата са дело на популярната френска изпълнителка Indila, а сред авторите на музиката е френският продуцент и DJ Skalp в колаборация с певеца Matthieu Mendes и Quentin Bachelet.

Заедно с новия материал от албума Ищар ще изпее за българската публика и най-големите си хитове под съпровода на мултинационалния си бенд.

Билети за концерта на Ищар на 18 октомври в Зала 1 на НДК можете да закупите от "Eventim" на цени между 40 и 80 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!