Роби Уилямс празнува годишнината от сватбата си в Бургас

OFFNews 05 август 2015 в 18:28 3482 2

Снимка OFFNews

Главната сцена на "Spirit of Burgas"

Подготовката за „Spirit of Burgas” е във финален етап, а някои от звездите дори вече пристигнаха в морския град. Главната сцена за концертите се строи активно, изграждат се видеостените, монтира се озвучаването.

От екипа на фестивала са лаконични за претенциите на голямата звезда тази година – Роби Уилямс, но уточняват, че както за всеки от неговия ранг, те са големи. Издават едно – че ще заложи на български зеленчуци – домати, краставици и друг зарзават. Причината е, че откакто Роби скъса с имиджа на лошо момче, залага на здравословния начин на живот. Организаторите готвят и изненади за госта, но и за неговото семейство.

Именно на морския бряг Роби и жена му Айда Филдс ще празнуват петата годишнина от сватбата си. Дали празненството ще засенчи „скромната“ церемония от преди 5 г. в Бевърли Хилс, от екипа на фестивала не казват, но уточняват, че в апартамента на певеца ще има аранжировка със същите видове цветя, които е имало и на сватбата им. Разочаровани фенки пък предлагат във Фейсбук съпругата на певеца да бъде пратена на концерта на Веселин Маринов, който е в Поморие по същото време.

Роби Уилямс и семейството му ще пристигнат в Бургас ден преди концерта му на плажа. По традиция се пази в тайна къде нощуват хедлайнерите, но мълвата е, че за това се избира луксозен хотел в Поморие. Вече се знае, че на сцената ще се качи и бащата на Роби, Пит Конуей, който ще изпее една песен със сина си. На 7 август Роби Уилямс ще излезе на сцената след 22:00 часа, за да изнесе над двучасово шоу на морския бряг, подгрят от „Мастило“ „KWABS” и „Milow”. Веднага след Роби купонът ще продължи с Stereo MC’s DJ Set.

За фестивала се очаква да пристигнат над 20 хиляди души. Хотелите и хостелите в Бургас вече са пълни, а общината е обособила зони за паркиране около централния плаж, на който се провеждат концертите. Въвежда се и временна организация в Бургас:

- До 9 август се затваря достъпа до общинския паркинг при хотел „Приморец“

- От 6 до 9 август достъпът до улицата, която води до същия паркинг, ще е контролиран.

- Фестивалната зона на плажа се затваря за свободен достъп от 6 до 9 август.

- В петък няма да има синя зона по бул. “Демокрация”, в участъка между ул. “Цар Симеон” и ул. “Богориди”. Там може да се паркира безплатно. Двете крайни ленти на “Булаир” – от “Фотинов” до “Цар Симеон” – също ще са разрешени за безплатно паркиране.

- Очакват се много автомобили, така че Община Бургас препоръчва да се използва и общинският паркинг на ул. “Гурко”.

От община Бургас препоръчаха да се тръгне по-рано за самия фестивал. БДЖ пускат допълнители вагони за влаковете на 7, 8 и 9 август от и за морския град. Първият по рода си Robbie Williams EnterTRAIN тръгва от софийската Централна гара в 7:45 ч. в петък.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!