7 причини да отидеш на Spirit of Burgas

OFFNews 20 юли 2015 в 12:52 4855 2

На 7 и 8 август тази година Spirit of Burgas се завръща, за да разбие всички купонджии в страната, а защо не направо и на Балканите?

Перлата в лятната музикална корона безспорно е едно от най-реномираните музикални събития в България, но спираме с хвалебствията дотук, за да можем да ти ги представим в систематизиран вид в 7 точки по-долу, вдъхновени от началната дата на купона. Само гледайте:

1. Великолепното море: Основна причина Роби Уилямс да избере именно Spirit of Burgas като част от турнето си е уникалната локация и плажа, като това ще е първото в историята на певеца участие на брега на морето. Какво по-хубаво от това да видиш зашеметяващото шоу на една от звездите на британската сцена със заровени пръсти в пясъка?

2. Духът на Бургас: Освен селекцията от световни артисти, които ще чуеш на живо, ще имаш възможност да станеш част от голямата, не - огромната фестивална общност, която поддържа духа на Бургас и фестивала жив и все по-силен. Ти ще можеш да се превърнеш в чиста енергия и да се слееш с хилядите други фенове в най-горещата точка на Европа в този момент.

3. Музиката: Като си говорим за селекция от световни артисти, гости на Спирита тази година са разбиващите на живо - Kasabian. Британците ще донесат енергията на най-големия фестивал в света – Гластънбъри, на който бяха хедлайнер през 2014 г. Още от 2010 обче те са абсолютният синоним на новото британско алтернативно звучене. Рядко чуваме подобни банди по нашите географски ширини, а ние  вярваме, че това не е за изпускане. Освен тях ще се изкефиш и на още над 20 групи, коя от коя по-добри. 

4. Хората: Ще имаш възможност да се запознаеш с много нови хора, които споделят твоите интереси. Защо да не почерпиш някого с шот на бара, да поканиш друг да танцувате заедно или просто да седнеш на плажа и да гледаш звездите, докато слушаш любима песен. Spirit of Burgas може да бъде едно незабравимо 2-дневно приключение, което да промени не само уикенда ти, но и даде едно шеметно презареждане на лятото, независимо от възрастта ти, нали?

5. Туризъм: Да съчетаеш музикалния с културния туризъм, разглеждайки един от най-приветливите и красиви градове в България? Звучи като добра оферта. Но само звучи така, защото тя всъщност е не само добра, а направо страхотна идея. Освен да се разходиш по плажа и из прекрасния град, може да се повозиш на лодка в морето и дори да посетиш о-в Света Анастасия.

6. Цацата: Не, не говорим за главния прокурор Сотир Цацаров - въпреки че може и той да е на Спирита, - говорим ти за международния символ на лятото - пълна купичка с пържена цаца! Придружена с бира и плаж става неустоима комбинация. А всички знаем, че не е същото да ядеш цаца в София и на морето. Просто не е .

7. Роби Уилямс: Той заслужава да го повторим два пъти. За негов концерт си струва да се отиде не до Бургас, а направо до Лондон, така бързайте за билети, докато все още има. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!