Пускат ограничена бройка намалени билети за Енрике по случай 8 март

ОFFNews 26 февруари 2016 в 14:53 4407 0

Чудесен подарък имат възможност да поднесат господата на любимите си дами по случай 8 март. За празника, посветен на нежната част от човечеството, билетите за предстоящия концерт на 14 май у нас на мегазвездата Енрике Иглесиас, ще са на цени с 10 лв. отстъпка от редовните. 

Така всеки джентълмен ще може да добави красив букет цветя за половинката си към билета на специална цена за шоуто на очарователния испанец, завладял сърцата на феновете по целия свят с хитовете „Bailamos”, “Ring My Bell”, “Hero” и др.

Промото стартира от 26 февруари (петък) и ще важи до изчерпване на количествата. Цените ще са съответно от 59 до 149 лв вместо стандартните 69 до 169 лв.

Ексклузивната възможност е за феновете, които не успяха да се сдобият с пропуски за концерта му в края на миналата година у нас.

Силно впечатлен от огромните емоции, с които го посрещна българската публика, Енрике Иглесиас направи всичко възможно да включи още една дата за страната ни в рамките на световното си турне “SEX and LOVE”, въпреки че първоначално не бе предвидена такава.

Билетите за концерта му на 14 май от 20:00 часа в Арена „Армеец“ са в продажба от Билетен Център-НДК, касите на Арена “Армеец”, и в мрежата на Eventim

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови