Енрике Иглесиас посреща български TV екип в Маями

ОFFNews 02 февруари 2016 в 13:58 3487 0

Снимка от концерта на Енрике в София.

Енрике Иглесиас посрещна журналиста Георги Тошев и негов екип в прочутото "Hit Factory Criteria Studios" в Маями. Тошев снима филм за мегазвездата, в който ще разкаже историята на невероятната му кариера. Филмът ще бъде част от новия сезон на поредицата "непознатиТЕ", която се завръща на екран през март. 

Енрике избра култовото студио, в което са записвали своите албуми баща му Хулио Иглесиас, Майкъл Джаксън, АББА, Ей си Ди си, Боб Марли, Адел и още над 70 прочути музиканти, за да разкаже какво се е случило от дебюта му на 11 години до новото му концертно турне "SEX and LOVE", което ще мине отново през България на 14 май в зала "Армеец".

"Този път съм подготвил специални изненади", издаде Енрике, който прави прецедент с желанието си да посети отново София само в рамките на няколко месеца.

Какво е да си син на Хулио Иглесиас, да живееш с Ана Курникова и да си звезда със световен статут, как записва първите си хитове, мисли ли за деца? Ще чуем лично от него.

"Енрике Иглесиас е готин и забавен събеседник. той има хубаво чувство за хумор и е научил най-важното правило за звездите; няма неудобни въпроси, има умни отговори", каза Тошев.

Защо последното турне на Енрике е разпродадено по целия свят и какви са изненадите на мегашоуто в София на 14 май в зала"Армеец' ще научим от ексклузивното интервю, дадено специално за българския екип.

Билетите за шоуто са на цени от 69 до 159 лв, като са предвидени и правостоящи места за най-верните фенове.

Пропуски за концерта - част от световното турне "SEX and LOVE" в София, може да закупите от Билетен Център-НДК, Касите на Арена "Армеец", и в мрежата на Eventim.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови