Последни новини за концерта Blind Guardian на 16 май

ОFFNews 13 май 2015 в 15:55 2207 0

Тази събота, 16 май, в столичната зала „Универсиада” ще се проведе едно от най-очакваните метъл събития за тази година, а именно концертът на Blind Guardian като част от европейското им турне „Beyond the Red Mirror”.

Концерта ще бъде открит от Dash The Effort, които заслужиха тази привилегия измежду други 55 банди на първите финали на WOA Metal Battle Bulgaria.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19:00 часа за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто. Притежателите на редовни билети и пропуски влизат през входа от западната страна на сградата с допуск до края на концерта. Всички журналисти и гости ще използват входа от южната страна на сградата (от към бул. ЧШипченски проходЧ) в интервала от 19.00 до 20:15 часа.

Групите ще излязат при следната поредност:
20:00 часа Dash The Effort; 
21:00 часа Blind Guardian.

Eкипът на BGTSC призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Пазете билета си и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.;
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване.

Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Всички лица под 18 години влизат с придружител.

Както на всички големи концерти в България, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук.

Пушенето на територията на клуба е строго забранено. Лицата, нарушили забраната, ще бъдат извеждани без възстановяване на парите за билета.

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.

Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка

В момента и до деня на концерта цената на билетите ще е 45 лева. Практически пропуските могат да бъдат закупени от всякъде след като вече се разпространяват онлайн и в мрежите на Eventim, TicketPro и на BGTSC.EU. В случай на налични в деня на събитието и на място в клуба ще са на цена от 50 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews