P.I.F. готвят най-големия си акустичен аудио-визуален спектакъл

ОFFNews 14 септември 2018 в 16:15 1843 0

На 13-ти октомври група P.I.F. ще акостират на сал в голямата зала на столичния клуб "Mixtape 5" за едно различно акустично аудио-визуално шоу.

Групата обещава абсолютно различен концерт от предходния, тя ще потопи публиката в море от нестандартни музикални и мултимедийни емоции. Сцената, която се планира да бъде в средата на залата, ще бъде техния корабокрушенски сал, от който музикантите ще представят новото си акустично шоу. Ето защо момчетата от групата приканват феновете си да сложат сини блузи, ризи и шапки, и да придадат завършек на този акустичен аудио-визуален спектакъл.

В октомврийската вечер, публиката ще се наслади на напълно обновени версии на хитове като „Приказка“, “Огън”, „Вали“, „Седем“, „Цялото небе“ и много други, както и композиции, не изпълнявани на живо от над 15 години като „Лебед“, „Кой си ти“ и „Ти“. Всички те ще бъдат специално аранжирани за акомпанимент с акордеон, тромпет, цигулки и чело.

Събитието ще бъде придружено и от нетрадиционен визуален перформънс. На голяма светеща стъклена маса режисьорът и художник Мария Банова ще рисува с пясък в синхрон с музиката, а изображенията ще се визуализират в реално време на екрана в залата. 

Билети за концерта на цена от 18 лева могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg Цената на място ще бъде 22 лева. Начален час: 22 ч.

Повече информация за събитието ще откриете тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови