Quantcast

Крисия, Хасан и Ибрахим готвят общ албум

OFFNews Последна промяна на 19 ноември 2014 в 17:13 4996 5

Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим Игнатови ще издадат общ албум, съобщи бащата на пианистите Дениз Игнатов.

Това се случи по време на тържественото посрещане на Хасан и Ибрахим в СОУ "Сава Доброплодни" в Шумен, където учат двете деца.

Бащата обясни, че се очаква песните да стигнат до публиката до средата на 2015 г. Той обясни, че Евгени Димитров, който беше заедно с децата на детската Евровизия, изпратил Хасан и Ибрахим от София с обещанието, че веднага започва да пише песни за тях.

По време на тържеството се наложи Ибрахим да излезе малко на чист въздух, защото момчето пребледняло. Така детето пропуснало част от дълга реч на областния управител Петко Шаренков, съобщава "Сега".

Директорът на учебното заведение Донка Иванова подари на братята техен портрет с Крисия. Близнаците Игнатови получиха и две торти във формата на пиано.

По-рано днес кметът на Шумен Красимир Костов подари на двете момчета по един чисто нов лаптоп. Шаренков и началникът на Регионалния инспекторат по образованието Върбан Върбев също връчиха подаръци на децата. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.11 2014 в 01:08

Ако наистина не са цигани, взимам си думите назад, и се извинявам. Нямам нищо против турците, трудолюбиви, чисти и честни български граждани, за разлика от циганите.

Шумен е чудесен град, с чудесни хора, явно и с талантливи деца. Пожелавам им успех, и да помнят, че все пак са български граждани, макар и от турски етнос.

За мултикултурастията обаче съм прав, факт че самите западняци вече берат ядове с неинтегрируемите етнически малцинства, които все повече и повече се доближават по брой до мнозинството.

19.11 2014 в 21:12

Уважаеми "Професор Балкански" и всички останали, които хулите децата: те не са цигани, а и дори да бяха такива щом е в името на България какво значение има, какви са?! Но понеже вие сте едни "патриоти" вместо да се гордеете, вие само гледате да обиждате децата. И щом толкова много знаете защо вие не отидете да ни представите на някой международен конкурс, та да се гордеем с вас(БЪЛГАРИНО)! Престанете да завиждате и се засрамете!!! Децата са прекрасни и няма значение какви са щом са прославили името на България!!!

19.11 2014 в 20:12

Циганетата станаха еврогейско-национални знаменитости, нещо като умалени копия Кончита Вурст. Мултикултурастията настъпва, чакайте занапред Айше, Халил и Осман да вземат поредната международна награда за България от някакъв еврогейско-педероатлантически конкурс. Тежко и ни и горко.

19.11 2014 в 18:55

Хаштагът на детската евровизия #together беше изписан с точните за ЛГБТ конкурс цветове.

19.11 2014 в 17:47

Страхотна новина! Най-сетне да се обърне внимание на млади хора, които го заслужават в България!