Kreator, Morbid Angel, Nile и Fueled by fire със съвместно 3D шоу у нас

04 ноември 2012 в 13:30 1781 0

Kreator с 3D концерт в София
Kreator с 3D концерт в София

Ефектно 3D шоу ще представят на българската публика динозавърите от немската групата Kreator.

Ветераните на метъла ще забият на 19 ноември в столичната зала "Христо Ботев" в компанията на американските легенди на death metal – MORBID ANGEL и NILE. Подгряваща група пък ще бъде Fueled By Fire

 Организатори на събитието са Loud Concerts и ArtBG.

Билетите за предстоящия концерта се продават в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg и тяхните партньори. Почитателите могат да закупят билети и от магазините наOffice 1 Superstore, TBI credit, Germanos, M-Tel, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, както и от бензиностанцията на OMV.

Билетите за метъл събитието се продават на цена от 40 лв., а в деня на концерта, както и на място на самото събитие,ще са по 45 лв.

Концертът на 19 ноември ще е първото гостуване на MORBID ANGEL в България. Американските death легенди обещават да представят пред родната публика убийствен сет от всички Morbid Angel класики от албуми като „Altars of Madness“ и „Covenant“. Немските thrash герои KREATOR наскоро издадоха един от най-силните си албуми “Phаntom Antichrist” и ще го представят пред българскаата публика на концерта тази есен. Предстоящата касапница ще е четвъртото им гостуване на родна земя.

Тук можете да гледате официалния трейлър на съвместното турне:

http://youtu.be/nTF3AOn8RG0?hd=1

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!