Vaya Con Dios идват през април

31 октомври 2012 в 16:07 1811 0

VayaConDios_20.04
VayaConDios_20.04

Изпълнителите на "What's a woman" и "Nah Neh Nah" се завръщат в София за нов концерт. Vaya Con Dios ще зарадват феновете си отново на 20 април 2012 в зала 1 на НДК.

 Организатори на събитието са Loud Concerts и Magic FM.

 Билетите за предстоящия концерт на групата са вече в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Желаещите могат да се сдобият с билети и от магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, M-tel, Multirama, Technomarket, Public и Пикадили, както и от бензиностанциите на OMV.

 Цените са между 45 и 120 лв.

 Историята на Vaya Con Dios (в превод “Върви с боговете”) започва през 1986г. Групата е създадена от Dani Klein, Dirk Schoufs и Willy Lambregt, които оформят интересно акустично, соул, джипси блус трио. Първият им сингъл “Just a friend of mine” много бързо се превръща в хит. Само част от най-успешните и превърнали се в класики техни хитове са “Night Owls” , “What's a woman”, “Nah neh nah”, “Puerto Rico”, “Heading for a Fall”, “Don’t Break My Heart”.

 Последният албум “Comme on est venu…” излиза в края на 2009 г., а песните в него са на френски език.

 Преди 2 години Vaya Con Dios отново напомниха за себе си с хита “Nah Neh Nah”, като го преиздадоха в ремиксирана версия заедно с продуцентите от Milk & Sugar.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!