От 79 до 199 лева за Bon Jovi в София

Лъчезар Вълев 31 октомври 2012 в 10:09 3487 0

Bon Jovi идват у нас на 14 май 2013 г. за концерт на Националния стадион
Bon Jovi идват у нас на 14 май 2013 г. за концерт на Националния стадион "Васил Левски".

Билетите за концерта на Bon Jovi в София ще струват между 79 и 199 лева, обявиха организаторите от "Болкан етнъртеймънт".

От 9 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби онлайн на www.eventim.bg.

В 9 ч сутринта на 5 ноември 2012 (понеделник) пък ще се продават и билети на хартия във всички каси от мрежата на Eвентим. Цените са между 79 лв. и 139лв., а ограничено количество билети в Диамантения кръг точно пред сцената ще се продават на цена от 199лв.

Междувременно стана ясно, че Bon Jovi са избрали да стартират концертите си на Стария континент именно с шоуто в София на 14 май 2013 г., а мястото е Националният стадион "Васил Левски".

Под мотото “Because We Can” в центъра на столицата ни рокаджиите ще забият мощно своите ненадминати хитове като “Livin’ on a Prayer,” “You Give Love a Bad Name,” “Who Says You Can’t Go Home,” “It’s My Life” и много други. Както и съвсем нови парчета от предстоящия албум “What About Now”, който се чака през пролетта на 2013 и който ще презареди дори още повече амунициите в огромния арсенал с хитове на бандата. Родните фенове ще бъдат първите сред колегите си в цяла Европа, които ще станат част от това невероятно и толкова чакано преживяване.

Европа ще бъде последвана от Далечния Изток, Латинска Америка и Австралия. Завръщането на бандата през 2013 ще бъде връхна точка в невероятния им път, осигурил на Bon Jovi статута на една от най-добрите лайв рок банди на всички времена – с над 2700 концерта в над 50 държави, пред над 35 милиона фена. И с достигането на номер 1 успешно световно турне два пъти само за три години.

С едни от най-великите песни в историята на рокендрола, Bon Jovi са продали над 125 млн. копия от своите албуми.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови