Il Volo се включиха онлайн от грандиозния концерт в 'Арена Армеец'

ОFFNews Последна промяна на 19 септември 2019 в 17:49 2415 0

Джанлука, Иняцио  и Пиеро или Il Volo спечелиха отново сърцата на българската публика. Концертът им в "Арена Армеец", под акомпанимента на симфоничния оркестър на БНР, донесе истинска наслада на меломаните. 

За първи път на българска сцена прозвуча Musica che resta, а по време Grande Amore чаровните тенори се включиха на живо в интернет и си направиха селфи. Автор на текста на Musica Che Resta е Джана Нанини. С тази песен Il Volo анонсираха юбилейния си албум Musica и едноименното световно турне, и взеха участие в 69-тото издание на Санремо.

Измежду изпълненията на най-новите си авторски песни и стари италиански шлагери, тенорите се заиграваха и с публиката.  Иняцио се обърна с: "Дами и господа!" на български език, а Пиеро дори почете тенисиста ни Григор Димитров, произнасяйки името му и имитирайки замах с ракета.

"Момчетата с божествени гласове", както ги наричат, включиха България в програмата си, по покана на BG Sound Stage.  

С поредицата от концерти те честват своя 10-годишен юбилей на сцената. Кулминация на европейската обиколка им ще бъде концерт на 24 септември в Арена ди Верона, а след това турнето на Il Volo продължава в Латинска и Северна Америка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови