Хиляди броиха звездите в "Арена Армеец" с OneRepublic (галерия)

Николаос Цитиридис 03 юни 2015 в 08:27 10587 4

Снимка OFFNews

Концерт на OneRepublic в София

Близо 10 000 души в "Арена Армеец" снощи пяха с една от най-популярните банди в световен мащаб - OneRepublic.

Американската група за пръв път посети България, като в столичната зала изпълни най-големите си хитове.

Цялото събитие бе заредено с изключителна емоция. OneRepublic са едни от групите, чийто живи изпълнения, които гледаме в интернет, са сякаш режисирани и перфектно заснети само за случая. Оказа се обаче, че OneRepublic могат да превърнат всяко свое шоу в холивудски филм, който да накара цялата публика да подскача.

Концертът започна загадъчно - огромно бяло платно беше закрило сцената, а музикантите се появиха само като сенки. OneRepublic едва започнаха с песента си Light It Up, а публиката крещеше сякаш концертът е в своята кулминация.

Последваха любимите на всички Secrets и All The Right Moves. Райън Тедър използваше всеки удобен момент, за да отдели внимание на публиката от всяка страна на сцената. Певецът крачеше неуморно, често стигаше и до самата публика чрез изградената специална сцена в средата на залата. 

Въпреки че залата беше пълна, OneRepublic създадоха чувството, че се намираме на бутиков концерт. Членовете на групата се събраха в края на сцената с инструментите си, за да са близо до публиката. Оттам чухме Something I Need, Apologize, Budapest и Preacher, а на огромния екран зад сцената, се показваха кадри от София.

На няколко пъти фронтменът на бандата сподели, че България е невероятно красива за времето, за което е успял да я разгледа. Още на третата песен бандата вече бе обещала, че ще се върне.

Самата кулминация настъпи по време на абсолютния хит I Lived. OneRepublic качи на сцената случайно момиче от публиката, което имаше тежката задача да ходи по стъпките на Райън Тедър и с помощта на таблет да излъчи песента на живо в интернет за хилядите фенове на групата в социалните мрежи.

Концертът завърши повече от подобаващо с If I Lose Myself, много конфети и подскачане.

А ние ще чакаме OneRepublic да се върнат у нас, както каза певецът на бандата, "с нов албум, нови дрехи и по-добри".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!