Фестивал на настолните игри в НДК тази събота и неделя

OFFNews 25 март 2016 в 18:03 2528 0

Тази събота и неделя, на 26 и 27 март, в Зала 3 на НДК ще се проведе фестивал на настолните и ролеви игри - “Хексакон”.

Търсите отговор на въпроса “Какво е настолна игра”? Искате да изпробвате някоя определена игра, която сте видяли в интернет или в магазина до вас? А може би искате да намерите нова компания, с която да махнете прахта от игрите си вкъщи? Или просто искате да се позабавлявате? 

Организацията за Интелектуални развлечения и социализация със съдействието на Столична община ви канят на ежегодния си фестивал на настолните игри - едно от най-съвременните и популярни сред всички възрасти хобита.

Подходящи за малки и пораснали деца, настолните игри са един уникален начин за забавление и социализация. Те съдържат елементи на традиционните игри с карти и зарове и комбинират бързата и находчива мисъл с късмета и шанса. Съществуват стотици различни настолни игри. Сигурни сме, че поне една от тях би допаднала на всеки един от вас, независимо дали сте любители на традиционните главоблъсканици и ребуси или просто обичате да се състезавате с приятелите си. Заповядайте, за да видите различни демонстрации и презентации на настолни и ролеви игри, като, разбира се, ще имате възможност и да поиграете.

Еднодневните и двудневни билети, съответно на цена от 5 и 8 лв., са вече в продажба в мрежата на Eventim, а ще можете да си вземете и на място. Закупилите първи билети ще получат и талон с отстъпка от магазин "Orange Center".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!