Над 400 книги-игри ви чакат в новата библиотека на "Славейков"

OFFNews 13 ноември 2015 в 18:12 5559 1

Утре между 17:00 и 20:00 часа в чисто новата и единствена в страната ни книжарница, посветена изцяло на книгите-игри, ще се проведе официалното откриване и на библиотеката, пълна с книжни приключения, където героят си ти.

Мястото е Книжен център "Славейков" на номер 7 от едноименния площад, безистенът точно срещу фонтана. Там ще ви чакат над 200 от най-добрите заглавия от 90-те до днес, както и над 400 отделни книги, напълно достъпни за всеки.

"Най-сетне осъществяваме една отколешна мечта: реална библиотека, посветена само на книгите-игри, в която те могат да стигнат до хиляди стари и бъдещи фенове, големи и малки деца", пишат от центъра.

Утре на място ще можете да се срещнете със съмишленици в празнична атмосфера, да се запознаете по най-добрия начин с книгите-игри, ако още не сте, да потърсите (и намерите!) някое любимо, забравено, търсено или непознато досега заглавие, да си го вземете вкъщи, да донесете някои свои стари книги-игри, които ще намерят по-добро място в Библиотеката - и още много хубави неща.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови