Австралийските пънкари Тhe Rumjacks идват за концерт в "Mixtape 5" на 3 септември

ОFFNews 06 юни 2017 в 17:10 4376 0

Австралийските пънкари Тhe Rumjacks идват в София за концерт в столичния клуб "Mixtape 5" на 3-ти септември 2017.

Възпламеняващите им изпълнения на живо и почти безкрайните турнета са ги срещали на сцената с най-разнообразни групи като Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.

„Kато да израснеш със сълза в окото и буря в сърцето", определя музикалното наследство на групата фронтменът Франки Маклаугхин.

"Бяхме отгледани с шотландската и ирландската музика на родителите ни, преди да се сблъскаме с пънк рока, пораствайки и мислейки, че знаем всичко" - тези два стълба са определящи за The Rumjacks.

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008 г., когато Франки се среща с басиста Джони Маклевей, те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 30 милиона от тях са с "Irish Pub Pub Song".

През собствения си лейбъл "Celtic Punk" те издават два мини албума - "Hung, Drawn & Portered" и "Sound as a Pound", както и три пълни - "Gangs of New Holland", "Sober & Godless" и 'Sleepin' Rough '.

Билетите струват 25лв в мрежата на ticketlogic.bg: http://wrongevents.ticketlogic.bg/; www.bilet.bg/каси/ или в The Wrong Bar в София. В деня на концерта и на място ще са по 30 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови