75 рецепти за сладки празници без напълняване

ОFFNews 02 декември 2016 в 15:43 5950 0

На 5 декември от 18:30 часа в книжарница „Гринуич“ Елизабет Кирилова ще представи новата си книга "75 вкусни и здравословни десерта без глутен и захар", която ни предлага здравословни и вкусни алтернативи на сладкишите, съпътстващи ежедневието ни.

Сборникът съдържа оригинални и лесни за приготвяне рецепти, които ще помогнат на любителите на сладкото да постигнат баланс между десертите и здравословния начин на хранене.

„Рецептите, които представям, са подходящи за хора, които са на диета, хора, които държат на добрия външен вид, както и за спортисти“, сподели Кирилова. Този факт може да се види от таблиците с хранителни стойности на всеки от десертите, които са също и добър помощник за хората на режим или диета. Тя обясни, че с всеки десерт, описан в книгата, читателите ще получат единствено вещества, които се усвояват лесно от организма, без излишно да товарят тялото си с продукти, които се разграждат трудно.

За да са полезни, десертите са богати на качествени мазнини, които са естествени за организма и се усвояват в пъти по-лесно от рафинираните. Ниското съдържание на въглехидрати в рецептите също е важен фактор, който допринася за благотворното действие на храната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови