Любо Ганев паркира на място за хора с увреждания

OFFNews Последна промяна на 19 март 2014 в 08:03 6504 19

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев бе засечен да паркира автомобила си на място за инвалиди в софийски мол.

Снимката бе показана в сутрешния блок на Нова тв тази сутрин.

По телефона волейболистът потвърди, че автомобилът е негов.

"Беше оня ден, в десет и половина вечерта. Да, спрях на мястото за инвалиди, защото аз съм много голям и за да изляза, трябва да си отворя вратата изцяло. Другите места (не за инвалиди) са тесни. Предупредил съм охраната, те имат даже моя телефон", обясни бившият национален състезател.

Ганев обясни, че много често ходи в този мол и че там има достатъчно места за инвалиди, където и той паркира.

До неговия автомобил е паркиран друг автомобил, който, според зрителя, изпратил снимката на Нова, е на общинския съветник Радослав Тошев. Самият Тошев отрече това да е вярно и заяви, че няма "нищо общо". Ганев също не потвърди, че колата е на Тошев. Знаел чия е, на негов "колега", но не го назова.

Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Сдружение „БАРИС” носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Договарящия орган – Агенция за социално подпомагане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.05 2014 в 17:28

Правилно паркира! Човекът е инвалид. Има вродена мозъчна недостатъчност.

17.04 2014 в 16:42

BMV-to e na Krasio Cherniq 8383

16.04 2014 в 00:45

"Нов" Стив Blowjobs може да е бил гениий но това не му пречи да е бил и голям селянин..

10.04 2014 в 15:32

Всяка мутра у нас е по-гоУема от закона.

19.03 2014 в 19:54

До Нов: Не разбирам каква ти е тезата...Стиив Джобс е бил пълен селяк откъм човечност и отношение към останалите, човек заслужаващ да бъде ненавиждан и човек мразен до момента, в който не почина. Ако не беше постигнал това което постигна, отношението към него нямаше да бъде по-различно от това, което е в момента към Любо Ганев - на обществено безотговорен човек, заблуден от "славата", която му предостави волейбола, който успя да израстне като спортист, но не и като човек (статистическа извадка: 80% от БГ спортистите са с манталитет на бакшиш), който действа единствено воден от собствената си суета и желание за самоизпъкване, което е странно, при условие, че е 220см и 200кг, което ме кара да се замисля, дали не трябва да си трайкам, че ако ми отлепи един шамар ше си събирам зъбите...ама я съм пъргав, ебал съм го у свинята!

19.03 2014 в 19:09

Че то това си е неговото място. Любо Ганев от край време е известен умствен инвалид.

19.03 2014 в 17:01

И Стив Джобс е паркирал редовно на места за инвалиди, ама това не го прави по малко гений и никой не е могъл да го убеди в обратното.

19.03 2014 в 15:50

Е тоя е си е селянин и прикер. То си е характерно за тях. От Русе ако се не лъжа.

19.03 2014 в 13:31

Баси, дано най-големият проблем на битието ни е, че някой си е паркирал на инвалидно място!Голямо чудо, голямо нещо! В стремежа си да приравним всички неравностойни, накрая за равностойните няма да има място. Осигуряваме на инвалида лесен достъп от паркомястото до входа на мола, а вече в мола си е негова грижа как ще се придвижи до магазина дето е в дригия край на мола и на 5 пъти по-голямо разстояние, отколкото от колата му до асансьора! Е, щом може инвалида да обиколи мола надлъж и нашир, все ще може да измине 20 метра повече и не е необходимо да паркира пък точно до входа.
Утре и гейовете ще поискат специални места, и тия, и ония... И който е здрав и прав - да го духа (вятъра)...

19.03 2014 в 12:55

Аре стига мрънкайте ве. В евразия всички ще ви правим инвалиди и ще паркирате къдеот ви падне. И без друго няма специални места за инвалиди в евразийския съюз. Това да се зачитат правата на инвалидите първо не е библейско, второ е някаква европедерастия. Свети Путин ще отърве земята от лошото семе и няма да има инвалиди! Шанс за Пееф!