Любо Ганев паркира на място за хора с увреждания

OFFNews 19 март 2014 в 08:03 7260 19

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев бе засечен да паркира автомобила си на място за инвалиди в софийски мол.

Снимката бе показана в сутрешния блок на Нова тв тази сутрин.

По телефона волейболистът потвърди, че автомобилът е негов.

"Беше оня ден, в десет и половина вечерта. Да, спрях на мястото за инвалиди, защото аз съм много голям и за да изляза, трябва да си отворя вратата изцяло. Другите места (не за инвалиди) са тесни. Предупредил съм охраната, те имат даже моя телефон", обясни бившият национален състезател.

Ганев обясни, че много често ходи в този мол и че там има достатъчно места за инвалиди, където и той паркира.

До неговия автомобил е паркиран друг автомобил, който, според зрителя, изпратил снимката на Нова, е на общинския съветник Радослав Тошев. Самият Тошев отрече това да е вярно и заяви, че няма "нищо общо". Ганев също не потвърди, че колата е на Тошев. Знаел чия е, на негов "колега", но не го назова.

Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Сдружение „БАРИС” носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Договарящия орган – Агенция за социално подпомагане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!