Кой ще спечели Световното първенство: Прогнозите на Nostrabet

OFFNews 22 ноември 2022 в 11:22 1505 0

Снимка

Остава по-малко от месец до началото на 22-то Световно първенство по футбол. За разлика от предишните си 21 издания, това ще бъде малко по-специално. За пръв път в историята на великата игра Мондиал няма да се проведе през май/юни/юли, а през късна есен ноември/декември. Катар ще се превърне в едва трета азиатска държава, която приема Световно първенство по футбол след Япония и Южна Корея през 2002 г. Това ще бъде и последното първенство с 32 отбора, тъй като Мондиал 2026 в САЩ, Мексико и Канада ще бъде с 46 участника.
Вашият най-верен приятел по време на задаващото се Световно ще бъде сайтът Nostrabet.

Там почитателите на Цар Футбол могат да намерят експертни прогнози за Световното първенство по футбол 2022 и всичко най-важно за предстоящото състезание – отбори, стадиони, треньори, фенове, статистика за отделните играчи и тимове и купища полезна информация, която да ви помогне в следенето на турнира и във вашите залози. Екипът на Nostrabet създаде специална страница посветена само и изключително на всичко, което ще се случва в продължение на близо месец в Катар.

В специалния отдел ще намерите прогнози на екипа от специалисти за шампиона на Мондиала, голмайстор и най-добър играч – общо взето трите най-следени и важни категории на всяко Световно първенство. Преди всеки един мач Nostrabet ще предоставя подробни превюта и полезна информация за предстоящия двубой – точки, история на двата тима, класиране, форма, контузени и наказани играчи, статистика, поток и др.

Няма как, разбира се, да не се проследяват и коефициентите, които различните букмейкъри дават за най-гледаното спортно събитие на планетата. Благодарение на експертите в NostraBET ще получите достъп до важна и полезна статистика, която няма да може да откриете на други места, а така вашите залози и прогнози ще се радват на далеч по-голям успех.

В раздела посветен на Мондиал ‘22 ще намерите подробна информация за всички групи и за потоците, в които са поставени отборите. В края на всяка групова фаза на Световно първенство в сила влизат грубите и по-леките сметки, а на един клик разстояние вие ще може да проследите всеки възможен сценарий, без да се налага да отваряте десетки сайтове или да прелиствате страници и да търсите точно определена.

В страницата на Нострабет за Световното ще намерите подробна информация с коефициентите, които различните букмейкъри с лиценз за опериране у нас предлагат за по-дългосрочните събитие – голмайстор, победител, финалисти, полуфиналисти и др. Освен поглед към бъдещето, е обърнато и специално внимание на миналото и историята на Световните първенства – шампиони, рекорди, интересни факти. Не забравяйте, че понякога за да погледнете напред в бъдещето, първо трябва да се поучите от миналото и това, което е било.

Мондиал 2022 със сигурност ще бъде един от най-непредсказуемите, имайки предвид формата и на играчите и факта, че то се провежда по средата на традиционния футболен сезон в Европа и повечето континенти. Именно затова спортният портал Nostrabet положи всичкия този труд с цел улеснение на потребителите си и потенциалните си нови такива, които търсят високо и качествено съдържание, без излишни тонове главоблъсканици или ненужна информация, която няма приложение върху повишаването точността на вашите прогнози.

В сайта на Nostrabet.com ще намерите и нужната информация относно прякото излъчване на Световното първенство у нас. За първи път футболен Мондиал ще бъде излъчван по две родни телевизии, които ще предоставят пряка картина от осемте стадиона от Катар.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!