Легендарна волейболистка се развихри в танцово шоу (видео)

OFFNews 03 август 2017 в 13:14 1828 0

Двукратната олимпийска шампионка в женския волейбол Жаклин Карвальо привлече погледите на телевизионната аудитория с интересно изпълнение.

Бразилката взе участие в танцово телевизионно шоу "Dancing Brazil" и се оказа, че се справя успешно и с движенията извън спортната зала.

Националната състезателка и партньорът й - професионалният танцьор Марсело Васкеш се класираха за следващия етап. Двойката се опита да впечатли съдиите в изпълнение на фокстрот.

Жаклин видимо срещна трудности в движенията на един от стандартните жанрове в спортните танци, като за сметка на това в изявата им бе заложено повече на етюда, който успя да впечатли журито.

Началото на фокстрота е през 20-те години на 20 век. Танцът е от бавните бални танци и се счита за началото на друг бален танц - куикстеп.

Dancing Brazil е бразилската версия на популярното ТВ шоу Dancing with the Stars, в което двойките се състоят от знаменитост и професионалист в областта на петото изкуство.

Всеки тандем изпълнява предварително определени танци и се конкурира с останалите дуети за оценките на съдиите и гласовете на публиката, а ние ще следим с интерес следващите изяви на волейболистката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови