Кечистът Русев: В Америка започнах като бояджия, изгониха ме със 100 долара в джоба

Българският исполин има две къщи - в село Мътеница и в столицата на кънтрито

ОFFNews Последна промяна на 07 септември 2017 в 16:21 2695 0

Александър Русев със сигурност е един от двамата най-известни българи в САЩ заедно с Григор Димитров. Миро, както е истинското име на пловдивчанина, стана истинска звезда в кеча. Милиони пред телевизорите гледат силните мъже, а стадионите по цял свят се пръскат по шевовете.

Мирослав Барняшев гостува в първото издание на новата спортна рубрика на Деян Веселинов "Другата игра" по Нова телевизия.

"Аз съм си аз. Няма значение колко съм стигнал, колко пари съм направил. Имам една къща тук в Мътеница (село до Хисаря) и една в Нешвил, това не е най-популярният град в САЩ, но аз си харесвам да ми е като домашно", сподели Мирослав в двора на своята къща в пловдивското село. Нешвил все пак е доста популярен в САЩ най-вече като столица на кънтрито.

"Като видях Хълк Хоугън видях, че искам да съм като него. Винаги това съм искал да бъда. 4,5 кг съм роден, винаги съм ял храната и на брат си. Имах интерес към английския език, имах фикс идея да отида в САЩ. Всичко е било писано", разказа Миро.


"Отидох на бригада, поостанах, изтеглихме един голям заем от банката, която не можех да върна. Предложиха ми да съм бояджия, бях боядисвал само яйца на Великден. Дадоха ми една четка, аз се старая, но не им хареса. Изгониха ме, а имах 100 долара в джоба."

"Почнах във фабриката за валфи, охрана в дискотеки, строежи, заварчик, работих в стриптийз клуб охранител, пицаджия, разнасях храна. Училището за кеча се заплащаше, което не беше евтино", продължи юнакът.

А какъв е животът във WWE? "Ние сме на път в годината 300 дни, тръгваме в петък със самолета, имаме шоу, после път, ново шоу, ново шоу, прибираш се за 2 дни и после всичко се повтаря."

Той сподели и как са се появили и знаменитите му думи: "Обаждат ми се от офиса и ми казаха, че искат да кажа нещо на български и измислих "Русев удря, Русев мачка".

В началото на кариерата си във федерацията Русев се изявяваше като руснак, а както самият той разкри, това просто е било по сценарий на шоуто: "Връзката беше, че нямаше нито един руснак във WWE. Путин беше нашумял и Лана, жена ми, която тогава не ми беше жена, беше живяла в СССР.

Казаха ми, че от утре ще се бия за Русия, биех всички наред, говорех, че Русия е най-великата страна. В началото ми беше по-трудно, от чиста гордост ми беше неприятно, но в крайна сметка сме актьори", разкри Миро.

Лана също бе с Русев в България като дори показа, че я бива и в дейностите на село. "Това е нейна тази гега, овчарят ѝ я даде, води ги на паша, ходихме при кравите, видя и едни бали със сено и за 10 секунди беше горе. С един бански обикаля цял ден", уточни още той.

"Пари? Какво значение има, не мога да се оплача. Като искаха да опиша кой е Русев, казах, че искам улици да са Русев, легендата за Русев да е жива, да е митично създание. Колко човека знаят Дан Колов? Колко човека са виждали Дан Колов? И при мен е така", завърши родният кечист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови