Майката на Русев посрещна Лана с огромен букет

OFFNews 01 септември 2017 в 18:00 4314 0

Майката на българския кечист Александър Русев - Славка посрещна съпругата на българина Лана с огромен букет, пише "България днес". Българинът кацна днес в София заедно със своята красива половинка.

"Искам баницата на мама", пък бяха първите думи на звездата на WWE Русев, който изненадващо се прибра от САЩ.

Престоят на семейството ще бъде част от поредния епизод на телевизионното риалити "Тотал Дивас", в което се разказва за приключенията на кечистките от световната федерация.

"Задължително довечера ще хапна баница и мусака - призна Мирослав Барняшев. - Дойдохме си за кратка ваканция и да отпразнуваме година от сватбата. Ще съчетаем това и с малко работа. Ще прекараме известно време в Пловдив."

Си Джей събра погледите на всички посрещачи на летището. Тя призна, че не се лишава от нищо, за да поддържа своята зашеметяваща фигура, но се е влюбила в българската баница и в шопската салата.

"Аз съм шефът и в работата, и в семейството - обяви кечистката, а нейните думи бяха мълчаливо потвърдени от здравеняка. - Най-много харесвам на българите, че знаят да купонясват."

Днес Мирослав ще се бие в основния мач на шоуто „Разбиване“, което ще бъде излъчено по Диема Спорт 2. Той ще бъде в тандем с шампиона Джиндер Махал. Те ще имат за съперници Ренди Ортън и Шинске Накамура.

"Пожелавам си повече победи", сподели Русев, който беше веднага разпознат на летището от фенове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови