Кои са актуалните Мондиал 2022 бонуси и безплатни залози?

OFFNews 13 декември 2022 в 15:28 1675 0

Снимка НостраБет

Най-дългоочакваният момент за феновете на футбола и залозите вече настъпи. Световното първенство в Катар 2022 започна. Очаква ни близо месец изпълнен с много футболни емоции. Освен високи коефициенти, лицензираните букмейкъри у нас са приготвили и атрактивни мондиал 2022 бонуси за своите редовни и вече регистрирани клиенти. За да са в течение с всички нови оферти, играчите не е нужно да препускат в интернет пространството или в платформите на компаниите за залози. Цялата пъстра гама от промоционални бонус предложения ще откриете в сайта на Нострабет в страницата, посветена на шампионата на планетата.

Екипът на Nostrabet се е постарал да събере цялата налична информация за спортния форум, която вълнува почитателите на футбола. В портфолиото за Катар 2022 ще откриете програма за мачовете, схема на турнира, кои са стадионите, на които ще се играят мачовете, история на миналите шампионати, рекорди и исторически факти за мондиалите. Освен това феновете ще разберат как могат да си закупят билет за някои от срещите и колко средства трябва да отделят, за да се сдобият с входен талон за стадионите в емирството. В страницата е публикувано и кои български телевизии ще излъчват пряко всичките 64 мача от шампионата.

Почитателите на залозите също ще намерят полезна информация в платформата на Нострабет за световното по футбол. Поместени са топ сайтовете за залози, които предоставят високи коефициенти, атрактивни бонус кампании, иновативни мобилни приложения и удобни методи за депозиране и теглене на суми. Разбира се акцент е поставен и върху дългосрочни прогнози на букмейкъри за краен победител и голмайстор на турнира. Играчите трябва да следят внимателно потока с информация, защото някои от водещите футболисти вече отпаднаха от състава на своите национални отбори поради контузии. Освен дългосрочни залози, хазартните оператори предоставят и много други опции за предвиждания на конкретни срещи от груповата фаза и директните елиминации.

По време на световното в Катар всички футболни фенове ще се фокусират към предстоящите мачове. Затова очакваме водещите онлайн букмейкъри в България да бъдат доста щедри при раздаването на бонуси. Ние ще насочим вниманието на играчите и към раздела “Бонуси” в специалната страница за Мондиал 2022 на Nostrabet. В него потребителите ще открият всички нови и актуални бонус оферти на букмейкърите за турнира. Поради голямата конкуренция в хазартния сектор, очакванията са бонус офертите да бъдат от различно естество. В сайтовете за залози се срещат традиционните начални оферти, бонуси без депозит, бонус безплатен залог, бонус игри с прогнози, бонуси с безплатни врътки на слот игри и оферти с презареждане. Това са най-популярните бонуси, които са активни при онлайн букмейкърите. Free bet офертите се срещат за най-интересните мачове от турнира. В някои случаи има условие да се направи квалифициращ залог, но при други варианти такъв не се изисква. Важно за безплатните залози е, че при използването им и при печалба от тях, играчът получава единствено нетната печалба от залога по акаунта си.

Ексклузивните оферти са активни за всички регистрирани потребители. Букмейкърите имат определени изисквания, с които играчите трябва да се запознаят, за да грабнат конкретната оферта. Нашият съвет е преди да вземат бонуса, да проверят дали има условия за неговото превъртане и колко пъти е необходимо да се разиграе сумата, за да може да се изтеглят евентуални печалби. Играчите трябва да следят и дали се изисква минимален депозит, с който се активира офертата и какъв е срокът за избрания бонус. Важно е да се запознаят и колко процента от депозита ще бъде преведен като бонус сума и каква е максималната сума, която бонусът достига. Може да има и условие за превъртане на бонуса по минимален коефициент на избрани селекции.

В хода на Световното първенство коефициентите на букмейкърите ще се променят постоянно. Ако се абонирате за бюлетина на Нострабет, ще получавате на имейл последната информация за всички бонус кампании, ексклузивни промоции и новини за топ сайтовете за залози у нас по време на Мондиала в Катар.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови