Николай Бареков: Липсва ми комунизмът

OFFNews 10 май 2014 в 10:33 24200 45

"Липсва ми комунизмът - тогава имаше поне някаква елементарна сигурност за хората". Това заяви Нилолай Бареков в ефира на bTV тази сутрин.

В разгара на кампанията за евровота, Бареков уверено заяви, че е единственият политик, който прави кампания за хората и за повдигане на тяхното самочувствие.

За пореден път лидерът на "България без цензура" се закле да "бъде проклет той и цялото му семейство", ако продаде партията си на ДПС, както са направили по негови думи ГЕРБ и БСП.

Бареков заяви, че до няколко дни още един ГЕРБ-ер ще напусне парламента и партията на Бойко Борисов, но не разкри кой ще бъдат народният представител. 

По темата за връзките му с банката на Цветан Василев КТБ, Бареков заяви, че е теглил заем от тази банка преди 10 години и го е изплатил отдавна.

"Парите ми, които са на партията вече, се намират в "Райфайзен банк", коментира Бареков.

За връзките си с Делян Пеевски, лидерът на ББЦ заяви, че пътищата им се разделили преди 15 години, още от времето, когато Пеевски е бил лидер на МНДСВ.

На въпрос на водещия защо предизборната кампания на журналиста се върти около обещания, които повече отиват на избори за правителство, а не за европарламента, Бареков заяви, че който гласува за него на 25 май, гласува за предсрочни избори.

"Управляващите ги е страх от мен в момента. Предложеният от мен закон за "Чисти ръце" се бави нарочно, защото знаят, че ще бъдат разкрити техните престъпления. Аз бях политически репортер в продължение на 20 години и знам какво се случва на нашата сцена.", каза Бареков.

Отговор на въпроса защо кампанията на ББЦ наподобява тази на РЗС и Яне Янев от преди години с агресивните билбордове в цялата страна и обещания, Бареков отговори така: "
Яне е 50 килограма клоун, аз съм 120 килограма истински българин.".

"Не искам да да знам, какво си мисли Васил Левски, ако седи сега отгоре и гледа какво се върши в България", каза Бареков.

По думите на бившия журналист, патриот е всеки, който не краде от народа си.

"Борисов и Дянков окрадоха държавата, за да строят магистрали, които ги няма. Парите за лекарства за децата бяха изхарчени за 10 години напред", коментира още лидерът на ББЦ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!