Бареков дал обяд на 150 генерали за Гергьовден

ОFFNews Последна промяна на 06 май 2014 в 16:19 19916 44

Бареков дал обяд за 150 генерали

Снимка ББЦ-пресцентър

Бареков дал обяд за 150 генерали

Председателят на "България без цензура" Николай Бареков даде гергьовски обяд за 150 генерали и полковници от Българската армия, обявиха от пресцентъра на партията. В същото съобщение се посочва, че преди това с "лични средства" коалиционните партньори ББЦ и "Гергьовден" са раздали курбан на 30 места в страната, като Бареков лично сипвал на опашката от хора до столичния храм "Свети Георги".

"Без казарма няма армия, тя е фундаментът на армията и аз гарантирам, че ако хората ни изберат на 25 май и на предсрочни парламентарни избори, на парада ще маршируват няколко хиляди войници и лично аз ще го водя", обеща лидерът на "България без цензура" на курбанa.

"Само възстановяване на българската армия може да ни спаси от сценарии като този в Украйна", обясни той.

След курбана новият политик дал обяд на "генералитета на „България без цензура“. В партията на ръководни постове има над 20 генерала, между които ген. Димитър Цветков, ген. Люцкан Люцканов, ген. Валери Григоров и ген. Людмил Ангелов, който 15 г. е бил зам.-директор на българското разузнаване. На обяда се събраха над 150 генерали и полковници от БA, които се обединиха около тезата, че страната се нуждае от доктрина за националната сигурност, посочват от пресцентъра. 

Зам.-председателят на ББЦ Росен Петров, който е и офицер, прочете авторско есе за прочутата българска атака на нож. Той разказа и за своя баща, който е полковник и прадядовците си, участвали във войните, завършва съобщението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.05 2014 в 20:43

Като гледам Радослав Георгиев/чичо Змей/, че се е турнал най-близо, ясна е работата.Той за 25 години демокрация премина от партиен секретар в ШЗО-то през ГЕРБ,Атака, НФСБ и т.н.и сега наред е ББЦ. Ако и другите са като него .....

08.05 2014 в 23:03

ПУБЛИЧЕН АНОНИМЕН СИГНАЛ срещу лицето НИКОЛАЙ БАРЕКОВ

Докладвам на всеослушание, че лицето Николай Бареков /познат като Дудука в някои специфично-сексуални, народно-артистични среди/ е опасен за обществения ред, благоприличие, физическо и психическо здраве.
Нека четат внимателно народния любимец Делян Пеевски, неговата медийна майка-праска Ирена Кръстева, и задунайските управители Цветан Василев и Ахмед Доган, нека четат и всички знайно-незнайни господа и госпожи Олигарси и Олигархчета, начело с господин Олигарски. /Безплатно е – могат да четат и Обикновените Олигофрени, ... щом всяка седмица успяват да си купят и прочетат вестник „Уикенд”, без да се изцапат в него/
Деляне, Догане, Ирено, Цветане! Имам достоверна оперативна информация, че лицето Николай Бареков работи срещу Вас – моралните стожери на нацията!
Той лицемерно ви целува ръцете /и други, по-скришни места/, харчи ви нашироко парите, но всъщност дълбоко ви заблуждава, във връзка с платения от вас негов проект „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”. Тоз подлец всъщност е решил да ви изпързаля, да ви издърпа килимчето, направо – да ви разкаже игричките... На вас – големите играчи!!! Докато вие давате луди пари на тоз Дудук, той подло и лицемерно ви гласи гаден номер, забива ви нож в гърба:
Дудука казал, че щом станел Премиер /работата била вече уредена, и то с ваша помощ/, щял ... да ви бие дуспата! Щял, представете си, да отстреля заедно с Вас, и цялата Света Олигархия от ДС и КГБ, дето ореола и осветява, с платена от Газпром светлина, правилния път на България вече 25 години...
О,О, Олигарси, напразно харчите за тоз подлец и лицемер спечелените с много /наша/ пот и кръв, /ваши/ пари! Зад гърба ви, всъщност подлият Дудук го играе на патриот, прави се на светец - същи нов Левски, с извинение! Чува се, говорел по тайни седенки: Ако спечелел – щял да спечели цял народ, ако загубел – губела само светата Олигархия... Тая, дето му плаща сметките!!!
Господа Олигарси, Олигархчета, и Обикновени Олигофрени, не виждате ли: Туй момченце вече се е взело много на сериозно! Не усещате ли, че направо си е повярвал – щял да спечели цял народ?! Да спечели милион - добре, да спечели милиард – още по-добре... Ама да спечели цял народ, хайде де – че кой ще го изтърпи, тоз жалък неблагодарен посерко и смешник!?...
Бареков - премиер! Бареков – спасител!! Бареков – на всяко гърне похлупак!!! Докога, питам аз, господа и другари, ще търпите тез негови тъпи селски номера? Докато ви изпързаля-я-я, отговаря разума и опита на здравите сили, нали!?... Е, трябва ли, тогава, после, зорлем... като Андрей Луканов, като Илия Павлов, като Емил Кюлев???
Затова, преди Дудука да е сгазил лука, преди да е осрал цяла България, спасявайки я от Вас – моля ви, вземете спешни мерки:
Щом Бареков иска да е Премиер – уредете му премиера в някоя ваша чалга-телевизия, да весели народа, по живо, по здраво!
Щом Бареков иска да е Спасител – пратете го спасител на плажа в Слънчев бряг, да спасява народа цяло лято, колкото си ще!
Изобщо, ако наистина сте Олигарси, ако все още ви се чува думата: Не се трае вече таз простотия! Спрете тоз тъп сериал, стига тоз бездарен бигбрадър!
С ДУДУКА – ДО ТУКА, ПРЕДИ ДА СГАЗИ ЛУКА !!!

08.05 2014 в 09:47

Бареков прилича на щраус. Но не само външно. На щрауса очите са по-големи от мозъка. Същото е и при Бареков!

07.05 2014 в 23:33

Много е хитър Бюрека,100% им е направил и по една чикия за десерт,ама бялата риза е класна,...само дето пак не се е обръснал,той сигурно се прищи затова не се бръсне гладко или брадата му е оръжие като на таралеж бодлите)))

07.05 2014 в 23:24

Жалко човече! Стъпка по стъпка прави точно това което е плюл толкова като журналист. Съответно и показва какъв е морала на 90% от журналистите в България

07.05 2014 в 18:01

Какво правят деполитизирани офицери от армията на политическо мероприятие? Министър маин и президентът защо мълчат?

07.05 2014 в 16:32

Това да не е подготовка за военен преврат от дългата ръка на Москва? :-)А някъде в някакво документче (като конституцията например), не пишеше ли, че армията е деполитизирана, т.е. че тия военни, дето са яли курбан от ръката на мафията са нарушили главния закон на държавата?

07.05 2014 в 16:15

На ку*а ми Янков ше ликува, леке!

07.05 2014 в 16:12

Простотията, с която облъчва Бареков е толкова силна, че 2-ма от военните са се хванали за масите...СМЕХ!

07.05 2014 в 15:15

Бойко е популист, Станишев е комунист, Сьидерав е руски националист, Местан е КаДеСарски специалист, а кебапчията Дудуков е най-гадният симбиоЗ между всичките, стъпил върху кремълска касичка!