Фризьорка от Елхово обеща на Цветанов да гласува за Цецка Цачева

OFFNews 25 октомври 2016 в 15:25 15782 6

Фризьорката Веселина от град Елхово е най-сигурният гласоподавател за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. За това се разбра от публикация на втория човек в голямата управляваща партия Цветан Цветанов във фейсбук.

В социалната мрежа той написа:

"Днес по време на предизборната ни обиколка в Елхово, докато агитирах гражданите по центъра на града влязох и в един фризьорски салон, за да проведа информационна кампания за качествата на кандидатите на ГЕРБ и за номера на Цецка Цачева и Пламен Манушев в интегралната бюлетина. В напрегнатия график успях да съчетая полезното с приятното. За мен беше удоволствие да чуя, че Веселина ще гласува с номер 17 за двойката Цачева-Манушев. Веселина каза, че за нея ще бъде чест да участва в избирането на Цецка Цачева за първата жена президент на България. Тя сподели още, че е учила и живяла в София, но след като е видяла, че Елхово се променя и обновява, е решила да се върне в родното си място."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

4

Black Hex

25.10 2016 в 16:29



Междувременно анкета от посещаван български сайт:


Ставали ли сте свидетел на агресия/бой ?
Да, но избягвам такива ситуации/компании - 50%
Да, редовно виждам сбивания в заведения/на улицата - 16%
Не само съм бил свидетел, но и участник - 14%
Не съм виждал/а подобни саморазправи - 11%
Да, дори съм бил/а потърпевш/а - 6%
Друго - 3%

Общ брой гласове: 32081



17439

3

мнение от IP

25.10 2016 в 16:23

Това е потресаващо... "Днес, докато агитирах гражданите по центъра на града влязох и в една баня. В напрегнатия график успях да съчетая полезното с приятното. За мен беше удоволствие да чуя, че теляка ще гласува с номер 17" и т.н. и т.н.
"Днес в нашата процъвтяваща Родина ще се проведат избори. Другарят Тодор Живков се срещна с тъкачката -многомашинничка Иванка. Тя каза, че за нея ще е чест да гласува за БКП и благодари за грижите на партията за развитието на нейния малък град."

 
X

Да помогнем на украинските деца!